Partyflock
 
­

Toyland Halloween Party

gepubliceerd door , op
flyer Toyland Halloween Party
Deze Halloween maakt Pennywise kennis met Barbie en komt Chucky buitenspelen. Het speelgoed uit je kindertijd komt namelijk wrede wraak nemen tijdens toyland! Met kinderlijk enthousiasme presenteert Amsterdam Spook een gruwelijke line-up bestaande uit artiesten en dj's, een Playground of Horrors, bioscoop, fotostudio met een green screen, handgemaakte decors, creatieve kostuums en een authentieke Halloweenbeleving die je nergens anders kunt ervaren. Deze Halloween worden we achtervolgd door speelgoed!

Artiestenline-up van Toyland Halloween Party

Miss Bunty
Performer, MC en geliefde diva Miss Bunty krijgt als illustere poppenspelerhost van Toyland de poppen aan het dansen.

Terrebel
Het speelgoed komt je halen! Terrance, een grote persoonlijkheid van klein formaat, brengt als Chuck en Billy (Jigsaw) pure terror naar Toyland.

Erin Tasmania
Van Australische bad girl naar eigenzinnig icoon van het Amsterdamse nachtleven: Erin presenteert de toyland games in de Playground of Horrors.

Pennywise
We all float down here.

Cardboarders
Het creatieve, Amsterdamse collectief van kartonkunstenaars en poppenspelers presenteert een Mutant Toy Workshop in de Playground of Horrors.

HipSick Unusual Theatre
Deze theatergroep uit Den Haag tovert het Toyland-podium om tot een sicke plek.

Babiche Ronday
De getalenteerde en geschifte poppenspeler uit Utrecht brengt haar Freak du Chique-overmeesterkunsten naar Toyland.

Eva Novakova
De Amsterdamse vaudeville-performer en creatief buitenbeentje siert het Toyland-podium.

Playground of horrors
Win prijzen, race met een stokpaard, speel spelletjes en maak je eigen speelgoedmutant in de Playground of Horrors! Er staat een hele kamer voor je klaar met spelletjes, een kudde stokpaarden, prijzen, Halloweensnoep, en een Mutant Toy Workshop.

Dj-line-up van Toyland Halloween Party

DJ Wannabe A Star
De pakkendste, vunzigste en meest sexy deuntjes van Amsterdam knallen regelrecht uit de draaitafels van Wannabe A Star. Als headliner van Toyland draait ze smerige beats om je botten op te bewegen!

Vj & dj Alex Kaseta
Alex Kaseta is resident-dj van undergroundfeesten als Spellbound en verspreid videokunst over de hele wereld. Op Toyland draait Alex vurige, dansbare wave en synthmuziek – met ballen.

Dj Shirley Macholina
Model, styliste en iconische RoXY-dj Shirley Macholina (a.k.a. DJ Hart) brengt haar aanstekelijke energie en eclectische mix van dirty disco, italo, club, electro en rock naar Toyland.

€500 aan kostuumprijzen!
Kleed je op je bloederige best om mee te dingen naar (geld)prijzen ter waarde van meer dan €500. De categorieën zijn: Origineelste Kostuum, Beste Groep/Duo en Best Volgens Thema Gekleed. Je moet binnen zijn vóór middernacht om mee te kunnen doen. De winnaars en tweedeprijswinnaars worden om 1.30 uur bekendgemaakt op het podium.

Scaring is caring
Deze Halloween zamelen we donaties in voor de Dierenambulance Amsterdam die op vrijwilligers draait. Alle kleine beetjes helpen en dit is hoe jij kunt helpen: