Partyflock
 
­ Nederland

Paylogic presenteert tijdens ADE nieuw logo en website

gepubliceerd door , op
Paylogic presenteert tijdens ADE nieuw logo en website
12 oktober 2017
Iets meer dan 10 jaar na de oprichting van het ticketingbedrijf Paylogic, krijgt het een geheel nieuw uiterlijk. De rebranding van Paylogic wordt tijdens het Amsterdam Dance Event uit de doeken gedaan.

Paylogic spreekt in een verklaring niet van een nieuwe koers, maar wil 'de bestaande koers nog beter op de kaart zetten met nieuwe oplossingen'. Het ticketingbedrijf krijgt onder meer een verfrissend nieuw logo, nieuwe pay-off en ook een nieuwe website.

"We zijn al vanaf dag één met meer dan enkel tickets verkopen bezig geweest", zegt Jan Willem van der Meer, de CEO en medeoprichter van Paylogic, "Ons hogere doel is altijd het "empoweren" van het event zelf geweest en via veelzijdige e-commerce-omgevingen krachtige verkoop en dataverzameling te creëren. Voor én samen met onze klanten, "together" zoals we dat ook benoemen in ons vernieuwde imago. Waarbij de organisator immer volledig in de driver-seat zit en Paylogic zorgt dat alles van A tot Z vlekkeloos verloopt".

Het afgelopen jaar zijn onder vele andere AMF, Awakenings en Electric Zoo (New York) overgestapt op Paylogic Shops. Ook rockfestival Dour uit België en Amsterdam Dance Event maken gebruik van de diensten van Paylogic.

Het systeem van Paylogic kan inmiddels ongeveer 1.000 transacties per seconde aan en heeft afgelopen jaar een record gezet van 250.000 transacties in minder dan 5 minuten. Over 2017 verwacht Paylogic ruim 280 miljoen euro aan transacties te verwerken.

11 opmerkingen

Uitspraak van B-Flock :bounce: op donderdag 12 oktober 2017 om 18:32:
Servicekosten gaan nu verder omhoog? :')


Maar daar krijgen we wel een verfrissend nieuw logo voor terug, en het event gaan ze empoweren!
Uitspraak van Dano1974 op vrijdag 13 oktober 2017 om 00:12:
▶Uitspraak van B-Flock :bounce: op donderdag 12 oktober 2017 om 18:32:Servicekosten gaan nu verder omhoog? :')
Maar daar krijgen we wel een verfrissend nieuw logo voor terug, en het event gaan ze empoweren!

:cheer: krijgen we er nu iig iets voor terug.
280 miljoen transacties per jaar. Wat betaal je bij die club tegenwoordig per transactie? 5 euro? Dan hebben we het toch even over een omzet van 1,4 miljard. Om iets van de ene partij door te sturen naar een andere partij. Bizar.
Uitspraak van Bobje op vrijdag 13 oktober 2017 om 11:13:
280 miljoen transacties


Het is 280 miljoen Euro aan transacties, nog steeds vreselijk veel geld voor die boevenclub.
Uitspraak van B-Flock :bounce: op donderdag 12 oktober 2017 om 18:32:
Servicekosten gaan nu verder omhoog? :')


Zit er dik in. Voor dit enorm vernieuwende logo hebben hele groepen creatives zitten brainstormen, inspiratie-uitjes gehad, bila's en scrums zijn de revue gepasseerd om draagvlak te creëren voor deze enorme kwaliteitsslag.

En ja, dat kost geld... :')
laatste aanpassing
Vraag me dan wel af wat ze met dat geld doen wat ze de afgelopen jaren aan ons verdiend hebben. :x
Ehh guys... Die servicekosten vallen best mee. In de USA is 20 dollar servicekosten heel gebruikelijk. In Engeland is 8-9 pond per kaartje gebruikelijk.
Wees blij dat er in Nederland tenminste een beetje concurrentie is waardoor het 'slechts' 4/5 euro is.
Uitspraak van BryTwy op vrijdag 13 oktober 2017 om 16:39:
Die servicekosten vallen best mee. In de USA is 20 dollar servicekosten heel gebruikelijk.

Leuk en aardig maar we zitten hier niet in Amerika. Het gaat mij erom dat het vroeger 2,75 was en je een uitgeprint kaartje toegestuurd kreeg. Dan snap ik dat het duur is. Inmiddels krijg je een e-ticket en moet je het zelf uitprinten maar worden de kosten duurder en duurder. En het is niet per bestelling maar per ticket. Ongeacht of je er 1 of 9 besteld. Ik zou weleens willen weten waarom tegenwoordig alles automatisch gaat en de prijzen steeds duurder worden.
Ben in ieder geval al blij dat alle verplichte kosten nu duidelijk vooral vermeldt moeten worden, ipv dat er nog eens 10% op de prijs bij komt van een 50€ kaartje.
Uitspraak van BryTwy op vrijdag 13 oktober 2017 om 16:39:
Ehh guys... Die servicekosten vallen best mee. In de USA is 20 dollar servicekosten heel gebruikelijk.


Wat een logica... dus omdat je elders keihard genaaid wordt valt een stevige aanranding in NL wel mee :')