Partyflock
 

Panama Amsterdam presenteert Amsterdam Dance Event programma van wereldniveau

gepubliceerd door , op
Cutting Edge ADE Closing Party
18 juli 2017
Panama Amsterdam presenteert Amsterdam Dance Event programma van wereldniveau!

Met 8 evenementen waarbij ruim tienduizend feestgangers de populaire club in Amsterdam zullen bezoeken zorgt Panama Amsterdam ook dit jaar weer voor een spectaculair programma tijdens het Amsterdam Dance Event.

Vanaf dinsdag 18 oktober tot en met zondag 23 oktober staat Panama Amsterdam in het teken van 's werelds grootste club festival: Amsterdam Dance Event (ADE). Een scala aan nationaal en internationaal techno en house talent waaronder James Zabiela, Hernan Cattaneo, Mark Knight, De la Soul, Rhadoo, Jay Lumen, Ferry Corsten, Format: B, Pleasurekraft en Dale Howard bieden voor iedere muziekliefhebber een geweldige club ervaring.

Panama Amsterdam is sinds 2002 gevestigd in een voormalige elektriciteitscentrale, gelegen aan de Oostelijke Handelskade. Dit prachtige industriële monument is een multifunctioneel platform waar kunst en amusement bij elkaar worden gebracht. In 2017 is Panama door het wereldwijd erkende Djmag beloond als 78e beste club ter wereld.

Programma
Dinsdag 17 oktober trapt Panama af met een bijzonder evenement: de Nightlife awards 2017. Aan de vooravond van het Amsterdam Dance Event worden de Nightlife awards uitgereikt aan de populairste clubs & café's uit Nederland. Dit is het grootste feest van de nightlifebranche, waarbij tien populaire Nederlandse acts en dj's optreden tijdens de afterparty.

Op woensdag 18 oktober begint Amsterdam Dance Event in Panama met een spectaculaire opening party. Sinds enkele jaren is dit één van de bekendste avonden van ADE en ook dit jaar is hier een geweldig programma voor samengesteld. James Zabiela, één van Engelands grootste legendes uit de house scene zal samen met de populaire Jay Lumen, Pleasurekraft, Technasia, Carlo Lio en de Spaanse techno prinses Fatima Hajji dit ADE openingsfeest op een unieke manier voorzien van de beste house & techno.

Het Amsterdam Dance Event is niet alleen voor alle nachtdieren onder ons, en daarom organiseert Panama donderdag 19 oktober overdag een bootfeest waar house legendes Nick Warren, Hernan Cattaneo en Danny Howells voor een onvergetelijke dag op het IJ zullen zorgen.

Donderdag 19 oktober zorgt het wereldbekende Luminosity voor een 14 uur lange progressive / trance marathon met onder andere Driftmoon, Signum, Marco V en Ferry Corsten.

De jaarlijks terugkerende avond met house legendes Hernan Cattaneo en Nick Warren zal ook dit jaar plaatsvinden op de vrijdagavond van ADE, 20 oktober. Tijdens een speciale all night long set worden house en techno liefhebbers meegenomen op een lange, sensationele muzikale reis.

Zaterdag 21 oktober, in de ochtend, zorgt de wereldberoemde Rhadoo met onder andere Nicolas Lutz voor een speciale afterhours. Ideaal voor alle mensen die nog lang niet zijn uitgefeest, of juist 's ochtends vroeg hun bed uitkomen voor deze bijzondere showcase van Loud-Contact en Anarchy in de club.

Toolroom heeft voor zaterdagavond 21 oktober een heerlijk programma voor ons in petto met als headliner grammy-award winnaar Mark Knight. Ook zal de Britse deephouse producer Dale Howard samen met Adrian Hour, Format B, Mat Joe, Second City en Tube & Berger de zaal gek draaien. In de tweede zaal zorgt het Amsterdamse 'The incrowd' voor een scala aan lokale helden.

Het Bongo's Bingo virus is vanuit Engeland overgeslagen naar Ibiza, Dubai en zal nu tijdens het ADE op zondagmiddag 22 oktober in Panama Amsterdam plaatsvinden. Bongo's Bingo brengt alle gekte mee naar Amsterdam die je kan verwachten van dit wereldwijde fenomeen. Dance-offs, drama, spanning, bizarre prijzen en Bongo's beroemde rusttijden die alles behalve rustig verlopen.

Het Amsterdam Dance Event wordt afgesloten met Cutting Edge X Cumac. Na vijf dagen lang feesten gaan we voor de laatste keer helemaal los tijdens deze closing party. Headliners De La Swing, Wade, Miguel Bastida, Leftwing & Kody, Ron Costa & special guests zullen het Amsterdam Dance Event in Panama op hoog niveau afsluiten met de beste techhouse.