Partyflock
 
­ Nederland

Koning winter
Sneeuwbal Winterfestival

gepubliceerd door , op
Sneeuwbal Winterfestival
27 september 2017
Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! Sneeuwbal Winterfestival haalt voor het zesde jaar de gekke winterse gezelligheid naar buiten en knoopt daar een stevige line-up aan vast! Techno, Techhouse, Deephouse en House razen er door de verwarmde area's. Op 27 januari 2018 doet de vorst zijn intrede en wordt het koudste seizoen wederom met een flinke korrel zout genomen!

Vijf overdekte area's vullen zich met artiesten die een lawine van denderende house tot dampende techno én knotsgekke après-ski veroorzaken. Daarnaast wordt op de rest van het terrein de winterse gezelligheid opgezocht: Het kan op Sneeuwbal Winterfestival namelijk niet gek genoeg! Een lege maag is vervolgens met een heerlijke Brätwurst of beker Glühwein snel gevuld. De muzikale en creatieve programmering van het winterse feestgedruis wordt te zijner tijd bekendgemaakt.

De kaartverkoop start woensdag 27 september 2017 om 12:00 uur. Tickets uit de eerste fase kosten slechts €25,- en zijn beperkt beschikbaar via sneeuwbalfestival.nl.

2 opmerkingen

Aanwezig!
Altijd een zeer geslaagd dagje. Ik kom alleen voor de techno, de rest kan me gestolen worden.
Al dat geneuzel erom heen als de après ski, een schaatsbaan van 6bij5 meter en meer van dat soort gedoe hoeft voor mij persoonlijk ook niet maar 95 % van de mensen vind dit wel grappig, prima dus.

Klaudia Gawlas moeten ze resident maken 💪
Uitspraak van MAPO op dinsdag 19 september 2017 om 16:01:
Al dat geneuzel erom heen als de après ski, een schaatsbaan van 6bij5 meter en meer van dat soort gedoe hoeft voor mij persoonlijk ook niet


Hoewel ik zelf ook geen gebruik maak van de schaatsbaan, het kampvuur, het sleeën, kabouters kleien, apres ski enzo is het voor de algemene aankleding en sfeertje wel leuk. Het is sowieso lekker om ook in de winter overdag te kunnen feesten (ga het dit jaar ook doen bij WTTF indoor). Klaudia als resident, ik ben voor! :-)