Partyflock
 
­ Nederland

El Chapo Productions lanceert eerste live event: Streetview

gepubliceerd door , op
Streetview
8 september 2017
FeestStreetview · LoveForMyCity
Datumzaterdag 30 september 2017
WinactieStreetview actiegesloten
LocatieThe BOX
Na verschillende succesvolle releases met artiesten zoals Boef, Lijpe, Ismo, en nog vele anderen lanceert het nieuwe hiphop-label El Chapo Productions hun eerste live event. Op 30 september zal The Box in Amsterdam dan ook het spetterende decor worden van Streetview. Met een line-up van gevestigde namen en aanstormend talent én de beste VIP en hospitality zet El Chapo Productions direct in op een prominente plek in de Amsterdamse event scene.

Unieke line-up
Bovenaan de line-up staat ten eerste niemand minder dan Boef, bekend van zijn track 'Habiba', een regelrechte hit, en natuurlijk zijn welbekende, provocerende vlogs. Daarnaast betreedt ook SBMG het podium, die we kennen hun de track '4x duurder'. Als aanstormend talent mag ook het DJ-duo Offwhite & Ordio Mareno niet ontbreken, in de wandelgangen al het nieuwe top DJ-duo in de Nederlandse urban scene genoemd. Samen organiseren zij ook events, zoals het succesvolle Jam, elke zondagavond in Club Air, en Love for my city.

Om de avond naar een hoger niveau te tillen vinden we on stage ook Sjaak, die eigenlijk geen introductie nodig heeft. We kennen hem natuurlijk van zijn samenwerking met Lil Kleine, Party Squad en Yellow Claw. De avond wordt afgemaakt door de nieuwe sensatie Deadly Zoo, die nu geroemd worden om hun spectaculaire show. Het succesvolle DJ-trio maakte eerder al remixes voor onder andere Rihanna ft. Travis Scott, Iggy Azalea en Sean Paul. Daarnaast zijn ze ook verantwoordelijk voor de anthem van Latin Village 2017. En niet te vergeten hun nieuwe hit 'One word'.

Een goed begin is het halve werk en daarom verzorgen Lakeem & Danny Dubb een knallende opening met de juiste tunes om alle spieren goed los te krijgen. Deze heren zijn vooral bekend van hun eigen event Touchdown.

Non-stop show
Zo combineert El Chapo Productions verschillende stromingen uit de urban scene: van de rap van Boef en SBMG tot de dancehall en bubbling beats van Deadly Zoo. Samen geven zij een 7 uur durende non-stop show.

"Met dit event willen we meteen de lat hoog leggen. We werken er hard aan om echt een non-stop show neer te zetten waarbij verschillende performances en genres naadloos in elkaar overgaan. Door stijlen te combineren zetten we in op een gevarieerd publiek met een liefde voor urban".

Streetview vindt plaats op 30 september in The Box, Amsterdam. Deuren openen om 22:00. Tickets zijn nu te koop via de website (???) en via de facebook page van El Chapo Productions & Streetview. Neem voor VIP tafels contact op met/via (…).