Partyflock
 
­ Nederland

Celebrate life
Vanaf vandaag verkrijgbaar

gepubliceerd door , op
Het moment is aangebroken: vanaf vandaag is onze nieuwste titel Celebrate Life - het verhaal van ID&T overal verkrijgbaar! Lees in dit gigantische boek alles over Innercity, Thunderdome, Sensation, Tomorrowland, Defqon.1, alle andere merken en evenementen van ID&T, Q-dance en b2s, en natuurlijk de zinderende overname door SFX.

Dit is het verhaal van 25 jaar ID&T: een Nederlands ondernemersverhaal dat zijn gelijke niet kent én een van de meest spectaculaire hoofdstukken uit de eigentijdse cultuurgeschiedenis.

'De geschiedenis van ID&T is inmiddels 7 centimeter dik' - De Telegraaf

'Een juweel over de dancecultuur' - thisisourhouse.nl

Celebrate life
Het verhaal van ID&T (deel 2)

  • 752 pagina's
  • Meer dan 1.000 foto's
  • Hard cover
  • Full color


  • In het Nederlands
  • Geschreven door Gert van Veen

5 opmerkingen

Postbezorger heeft hem net afgegeven :D
GLS stond hier ook aan de deur met een boek van bijna 4 kilo! Wow! Wat.een.vet.product! Oprecht een meesterwerk en (ondanks zn pittige prijs) ieder dubbeltje waard. Echt wow ;)!! Must have document voor iedere danceliefhebber met net iets meer interesse in zijn/haar hobby!
Artiest {SHOWLIST artist 59448, 60688, 114861, 26509}
Maandag verwacht ik de postbode :)

Mary Go Wild is weer goed bezig met deze release
grappig, via via kreeg ik te horen dat er een stukje van mijn Report uit 2004 gebruikt is.

zie deze link !

Helaas de link werkt niet via partyflock

Report van Tiesto in concert 2004

Hij was gekleed in een glitterkostuum. Hij verzocht Tiesto om mee te gaan met een aantal zeer goed uitziende dames. Ze loodsten hem naar de grote kist. Daar moest de heer Verwest in gaan zitten.
Zijn handen werden geboeid en de kist werd gesloten. De kist werd omhoog getakeld en hing even boven het publiek. KRGGGGG. Wat was dat een gedeelte van de kist klapte open en je zag dat er 2 benen naar beneden bungelden. Even later donderde de hele kist uit elkaar. ,,Tijs zou er toch niet echt in zitten". Op het moment dat we dat ook maar konde denken stond ie alweer op zijn favoriete plek, achter de draaitafels.
laatste aanpassing
Echt een fantastisch boek. Wederom een pageturner :respect:
laatste aanpassing