Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon Festival
Tickets gaan razendsnel, trailer & meer info

gepubliceerd door , op
Full Moon Festival
30 mei 2017
FeestFull Moon Festival · New Moon at the Lake
Datumzaterdag 3 juni 2017
WinactieFull Moon Festival actiegesloten
LocatieVen
Zaterdag 3 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen... Full Moon Festival heeft het allemaal! Grote namen uit binnen- en buitenland zorgen ervoor dat het festival helemaal los zal gaan! Full Moon Festival zal worden ingericht met een gezellige sprookjesachtige & hippielook. Je zal wanen in een sprookjeswonderland waar je verrast zal worden door gekke en mooie (stelten)acts.



Tickets
Al 80% van de tickets zijn verkocht! De allerlaatste Early Bird tickets voor maar 35 euro zijn nu nog verkrijgbaar via www.full-moon.events/ticketshop! Koop ze nu voordat ze zijn uitverkocht met een flinke korting! Let op, Full Moon Festival is een gezellig en intiem festival waar maar een beperkt aantal tickets worden verkocht. Koop jouw ticket op tijd, voordat je te laat bent!

Bustickets & Parkeertickets zijn nu voordelig online verkrijgbaar via http://bit.ly/2quynRa

Line up Full Moon Festival:


Bereikbaarheid
Full Moon Festival ligt langs de A9 en is makkelijk per auto bereikbaar. Parkeren direct naast het festival! Hou de Ven in Spaarnwoude aan en je komt vanzelf bij Full Moon Festival aan.

Lockers
Er zijn lockers aanwezig op het festival. Hier kan je veilig jouw bezittingen in opbergen.

Nieuwe trailer Full Moon Festival:


Het gaat weer een mooie dag worden! Koop je ticket op tijd om teleurstelling te voorkomen. See you all op 3 juni op Full Moon Festival! Voor meer info ga naar full-moon.events/festival

1 opmerking

Als ik het zo vooraf inschat zal het voor mij vooral Blue en Hard Moon worden :-)