Partyflock
 
­

Ben jij klaar voor Dance4Liberation

gepubliceerd door , op
Aanstaande vrijdag vieren meer dan 30.000 dance liefhebbers hun vrijheid op het grootse en dikste outdoor dance festival van Nederland; Dance4Liberation 2017! Het weer ziet er goed uit, de locatie in Zwolle ligt er prachtig bij en met headliners als Headhunterz, Wildstylez, Brennan Heart, Jay Hardway, Lucas & Steve en Thomas Newson gaat deze editie alle voorgaande editie dik overtreffen!
Koop je tickets nu voor slechts €15,-

Benieuwd wat je kunt verwachten a.s. vrijdag? Check hier de officiële 'recap' van Kingdance Zwolle wat op hetzelfde terrein heeft plaatsgevonden afgelopen koningsdag.

Ticketinformatie
De verkoop loopt als een speer en we verbreken alle records op dit moment. De organisatie verwacht vrijdag 5 mei dan ook een compleet uitverkocht huis. Heb jij nog geen tickets? Wacht dan écht niet langer en koop je tickets NU voor slechts €15,- (ex. Fee) dance4liberation.­nl of bij een van de 450 Primera winkels in NL. Dance4Liberation is toegankelijk voor alle leeftijden.

Parkeren
Kom je met de auto? Vanuit alle richtingen wordt de locatie duidelijk aangegeven via bebording. Volg dan ook ten alle tijden de borden en je komt vanzelf op de parkeerplaats terecht. Je kunt dit jaar ook je auto parkeren bij de IJsselhallen wat slechts 5 minuten lopen is naar het festivalterrein. Parkeerkosten zijn €5,-.

Leeftijd
Dance4Liberation is ook in 2017 toegankelijk voor alle leeftijden! Er is dus geen minimale leeftijdsgrens opgelegd. Laten we er met z'n alle weer een onvergetelijke feest van maken! Neem ten alle tijden je ID-kaart mee, dit is verplicht.

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Dance4Liberation. Er zijn voldoende pinapparaten aanwezig, zowel bij de entree (eventuele deurverkoop) als bij de muntenverkoop.

Dresscode
Er is voor Dance4Liberation geen specifieke dresscode, maar hoe gekker, hoe leuker! Het is immers één groot feest in Nederland!

Kluisjes
Er zijn op Dance4Liberation geen kluisjes aanwezig. Houdt hier dus rekening mee!

Openbaar Vervoer
Of je nou te voet komt vanaf het NS station, met de fiets of met de auto, volg de borden. Vanuit alle richtingen wordt de locatie duidelijk aangegeven via bebording. Wist je dat je vanaf het CS Zwolle naar het festivalterrein kunt lopen? Ideaal voor alle reizigers die met het openbaar vervoer naar Dance4Liberation komen. Houdt er rekening mee dat het ongeveer 15 minuten lopen is.

Zero Tolerance
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Eten & Drinken
Het is niet toegestaan eten en/of drinken mee te nemen op het festivalterrein. Iedereen wordt bij binnenkomt vriendelijk verzocht etenswaren en drinkwaren weg te gooien.

Foto & Videocamera's
Iedereen mag zijn fototoestel of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Taxi
Taxi Nodig? RM Taxi, de leukste en beste taxi van Zwolle en omstreken. Bel 038-4204220 of reserveer nu op rmtaxi-zwolle.­nl