Partyflock
 
­ Nederland

GEM Fest 2017

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
GEM Fest is een maand lang durend techno en house festival in Georgië. Een prachtig festival in het zicht van de Zwarte Zee, waar de werelds grootste techno en trance DJ's hun opwachting maken voor een zomers feest. Anaklia resort vormt een prachtig thuis voor negen podia en een heel aantal andere activiteiten om af en toe even wat anders te ervaren dan alleen de diverse muzikale line-up.

Dit jaar wordt het de derde keer en GEM Fest is vastbesloten om een voortrekkersrol aan te nemen in de zomerse dance-cultuur van Georgia.

Dit jaar zal GEM Fest een maand duren. Meer dan 500 artiesten zullen optreden op meer dan 9 podia en er worden meer dan 125.000 partygangers verwacht.

Anaklia, Georgië
GEM Fest zal plaatsvinden aan de westkust van Georgië in Anaklia. Een subtropisch klimaat en geweldig uitzicht op de Zwarte Zee geeft de locatie een zeer speciale atmosfeer.

Hoe in Anaklia te komen
De drie internationale lichthaven van Georgië zijn Tbilisi, Kutaisi en Butami. Kutaisi is het dichts bij Anaklia en er zijn directe vluchten vanaf Londen, Berlijn, Warschau, Boedapest, Moscow, Vilnius en een aantal andere Europese steden.

Hoge snelheidstreinen rijden van Kutaisi naar Zugdid en overdag ook vanaf Tbilisi.

Festival bussen worden ook geregeld en rijden vanaf Tbilisi, Butami en Kutaisi naar Anaklia.




Line-up
Line-up is niet compleet.

3 opmerkingen

Een maand ook echt :roflol:
Haha echt hé. Was een vet feest ondanks het tegenvallende geluid op dag 5, 12 en 27