Partyflock
 
­ Nederland

Ouwe Stijl is Botergeil

gepubliceerd door , op
Ouwe Stijl is Botergeil
12 februari 2017
Geil: wulps, hitsig, oftewel opgewonden, een vergrote aandacht voor sexualiteit. Een lichamelijk en geestelijk fenomeen wat aan de basis heeft gestaan voor ons individuele bestaan op aarde. Door vrijgave van endorfine ontstaat een gelukzalig gevoel, men wordt warm van binnen en raakt in vervoering. Hyponiemen van geil - dat zijn woorden waarvan de betekenis volledig wordt gedekt door een ander woord met een doorgaans ruimere betekenis - zijn er ook. Denk bijvoorbeeld aan media- of publiciteitsgeil, de persoon in kwestie is dan in vervoering voor aandacht. Of natuurlijk aan Ouwe Stijl is Botergeil wanneer je warm loopt voor de enige onvervalste uptempo early hardcore.

Zaterdag 17 juni is het weer tijd voor een nieuwe 10 uren durende serenade aan de 909's en Juno's van weleer op Ouwe Stijl is Botergeil waarbij de organisatie wederom gezorgd heeft voor een niet alledaagse lineup: Omdat er op Ouwe Stijl niet genoeg Aussies kunnen zijn, besloot Strength of Unity maar eens een echte Australiër over te vliegen naar Amsterdam en dat is niemand minder dan Geoff Da Chef aka The Hardcore Fiend.
Arjuna, bij vele early hardcore liefhebbers voornamelijk bekend om zijn tijdloze cenobite tracks heeft onlangs de krachten gebundeld met Frantic Freak om onder de noemer Fiasco project de scene te voorzien van nieuw uptempo early audiogeweld: Zo produceerden zij o.a. samen het anthem van afgelopen Ghosttown en staan er nog vele releases aan te komen. Deze maal zal hij als vooruitgeschoven post van deze samenwerking een uptempo set afleveren met uiteraard de nodige Fiasco tracks.Ook zal Schotse legende Scott Brown tevens weer afreizen naar de Amsterdam om de nodige Dwarf, Mokum Records en Terror Traxx plaatjes te horen te brengen. En alsof er nog niet genoeg schot in de zaak zit zal de Nederlands-Schotse live-act 909 Junkies voor het eerst optreden. Deze producers herbergen een gezamenlijke passie voor de early sound die de Noordzee overstijgt; Deze liefde uit zich onder andere in dat zij hun productiewerk doen op de welbekende drum machines en synthesizers uit de jaren 90: Echt ouwe stijl dus.
Dhoem Dhaam Warehouse is gelegen in Amsterdam Noord en per auto goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal is goed geregeld en er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig direct rondom het pand. Voorgaande edities van Ouwe stijl waren vooraf uitverkocht, voorkom dus teleurstelling en haal je tickets in de voorverkoop

3 opmerkingen

Grandioos geschreven weer, en top lijn omhoog! Helaas niet aanwezig :(