Partyflock
 
­ Nederland

Tomorrowland mag tot 2033 uitbreiden naar twee weekenden

gepubliceerd door , op
Tomorrowland mag tot 2033 uitbreiden naar twee weekenden
29 maart 2017
OrganisatiesID&T Site
Tomorrowland Site
Organisator ID&T heeft toestemming gekregen om Tomorrowland tot 2033 uit te breiden naar twee weekenden. De Antwerpse provincieraad heeft de nieuwe overeenkomst van het domein De Schorre voor Tomorrowland goedgekeurd.

Het contract is voorwaardelijk en opzegbaar. Elk jaar wordt er geëvalueerd en gekeken of de voorwaarden rond onder meer overlast, mobiliteit en veiligheid nageleefd worden. "Is dat niet het geval, dan kan het contract worden opgezegd met een opzegtermijn van één jaar", zegt burgemeester Jeroen Baert van de gemeente Boom in Het Laatste Nieuws. "Het is langs de andere kant ook niet zeker of de organisatie van Tomorrowland zelf wel tot 2033 in De Schorre wil blijven."

In december werd bekend dat de 2017-editie van Tomorrowland twee weekenden lang zou duren. ID&T zei het festival te willen verlengen naar twee weekenden om 'aan de enorme vraag naar tickets, van fans en van de buurt, tegemoet te komen'. De gemeenten Boom en Rumst, waar het festival wordt gehouden, had al toestemming voor een extra festivalweekend.

Tomorrowland vindt plaats op 21, 22 en 23 juli, plus het daaropvolgende weekend (28, 29 en 30 juli). De organisatie zegt verspreid over twee weekenden ongeveer 360.000 bezoekers te verwachten.

6 opmerkingen

Nou iig tot 2033 verzekerd van dikke inkomsten van een paar miljoen! (Y) goed gedaan zou ik zeggen!
ik zal wel de enige zijn..... maar ik vind het een slechte ontwikkeling. 2014 vond ik de minste editie van alle 8 jaren die ik geweest ben.
dit jaar ga ik weekend 2, en je hebt qua line up al het gevoel van ...shit die draait alleen dat andere weekend (kan ook yes....deze draait alleen dit weekend zijn).
maar vooral qua weer..... stel weekend 1 wordt dit jaar 25 graden en zon.... en weekend 2 regen, storm en hagel. .... nou dan baal ik toch goed.
Terwijl als het maar 1 weekend was.... dan was er geen alternatief.... en maakt iedereen hetzelfde mee. (ook al is het dan slecht weer).

ik hoop dat ik dit jaar ongelijk krijg.
Beetje oud nieuws http://www.hln.be/hln/nl/16721/Tomorrowland/article/detail/3112595/2017/03/23/Officieel-Tomorrowland-mag-tot-2033-twee-weekends-organiseren.dhtml

Doe even een nieuwsberichtje over de line-up van Mysteryland ;)
Uitspraak van feestganger op woensdag 29 maart 2017 om 16:01:
shit die draait alleen dat andere weekend


Je kan ook denken, shit, die draait volgend jaar pas. Ik snap het wel hoor, maar ook qua weer zijn het problemen waarvan je anders zegt: volgend jaar beter. Op deze manier krijgen toch meer bezoekers kans om Tomorrowland eens te bezoeken, een kansvergroting die echt zwaar nodig is imo. Ik kom er zelf iig niet doorheen.
Ik moet trouwens zeggen dat ik zelf vrijwel niet naar lineup kijk. Alleen toen ik besloot een tweedehands dagkaart te kopen, welke dag zou dan het leukste zijn. Maar het blijft Tomorrowland, dat wordt toch wel een feest.
 
Artiest Unexpected
Uitspraak van BryTwy op woensdag 29 maart 2017 om 19:33:
Beetje oud nieuws

Ik denk dat de redactie en de rest van Partyflock op de achtergrond druk bezig zijn met de realisatie en het traject van livegang naar het nieuwe Partyflock waardoor nieuwsberichten niet de prioriteit hebben.
Haha, tot 2033 :lol: Alsof deze hype zo lang gaat duren :roflol: