Partyflock
 
­ Nederland

Café d'Anvers lanceert festival in de bergen

gepubliceerd door , op
Snowfiller
23 maart 2017
Antwerpen? Onder doe noemer? Snowfiller?, slaan Café d?Anvers en Floorfiller dit jaar de handen in elkaar en organiseren een skitrip naar Val Thorens, het Ibiza van de Alpen. Op het programma staan, naast skiën en snowboarden, tal van events met internationale DJ?s als Joris Voorn, wAFF en Karotte.

Floorfiller en Café d?Anvers hebben al langer een sterke band. Zo vierde de Belgische promotor enkele weken terug nog zijn 5-jarig bestaan in een de afgeladen, Antwerpse club. Het idee om samen een ski trip te organiseren leefde al langer, maar het was uitkijken naar de juiste locatie met de juiste infrastructuur. Die heeft de organisatie nu in Val Thorens gevonden. Niet alleen het prachtige skigebied maar ook de fenomenale bars en clubs, waren doorslaggevend.

Muziek wordt voorzien door niet de minsten. Zo werden als headliners Joris Voorn, wAFF en Karotte vastgelegd. Zij worden bijgestaan door Flapjackers, Joyhauser, Michael Thoelen, Möbius en Axel Haube.

Snowfiller vindt plaats tijdens de eerste week van de paasvakantie: van 1 april tot 9 april 2017. Je kan al mee vanaf ?595,00 en voor dit bedrag krijg je busreis, logies, skipas, toegang tot de events en een heleboel nieuwe vrienden!