Partyflock
 
­

Volledige linue up van allerlaatste Mumbai color festival bekend

gepubliceerd door , op
flyer Mumbai Color Festival
Ben je klaar om jouw vrijheid nog écht goed te vieren? De programmering van de allerlaatste Mumbai Color Festival is compleet! Lucas & Steve, Mr. Belt & Wezol, La Fuente, Holl & Rush, Genairo Nvilla en Artistic Raw laten Fort Vechten in Utrecht losbarsten in een explosie van kleur!

Al vanaf 2013 wordt Fort Vechten succesvol omgetoverd tot het kleurrijke Mumbai Color Festival. Op Bevrijdingsdag (5 mei) vieren we de vrijheid voor de laatste keer op eigenwijze, kleurrijke manier! Beschilder je beste vrienden, gooi kleurpoeder over je crush en dans in een wolk van dwarrelende kleuren en dampende house tot zelfs familie je niet meer herkent.

Hitmachines Lucas & Steve dragen daar maar al te graag aan bij. Met hun energieke feelgood melodieën en zijn daarom een perfecte match met Mumbai Color Festival. De splinternieuwe samenwerking met Kraantje Pappie 'Opgeturnt' gaat het waarschijnlijk op het podium in Utrecht ook goed doen. Met de hulp van Mr. Belt & Wezol, La Fuente, Holl & Rush, Genairo Nvilla en Artistic Raw maken we deze laatste editie on-ver-ge-te-lijk.

Wil jij de memorabele laatste Mumbai Color Festival niet missen? Treuzel dan niet te lang. De laatste tickets uit fase 1 zijn tot vrijdag 24 maart 00:00 uur te bestellen via mumbaifestival.­nl/tickets

  • Fase 1 tickets: €27,50
  • Fase 2 tickets: €29,50
  • Groepstickets: 6 voor de prijs van 5!