Partyflock
 
­ Nederland

Forest 808 heeft 2de editie met een indrukwekkende line up

gepubliceerd door , op
Vorig jaar heeft de allereerste editie van forest 808 plaatsgevonden in een ydillisch stukje bos te Hechtel - eksel, net over de nederlandse grens.

Met namen als Gardens of god, Several definitions, Guti (live), Double u jay werdt het een spetterende editie met zelfs een uitverkochte zaterdag !

Dit jaar gaat "Forest 808" door op 7 & 8 july. Ze hebben al enkele namen vrijgegeven en deze zijn niet van de minste.

Op Vrijdag staat niemand minder dan Cari Lekebusch van het befaamde Drumcode en H productions op de line up. Verder staat die dag nog de thaise Nakadia geprogrammeerd.

Nakadia woont ondertussen in berlijn. Van hieruit vliegt ze het hele jaar door de ganse wereld rond om haar magnifieke sets naar de mensen te brengen.

Op zaterdag trekt de Crew alle registers open en ontvangen ze de geniale liveset van Stephan bodzin in hun bos ! Stephan bodzin draait al ettelijke jaren mee in de scene en mensen die hem ooit bezig hebben gezien weten wat hij dit bos aan gaat doen. Naast dit muzikaal genie hebben ze voorlopig nog 2 artiesten bekend gemaakt. Third son & jonas saalbach, Beide getekend op het befaamde einmusika & polymath label.

Om het bos niet teveel te belasten en om een intieme sfeer te creeeren heeft de crew er voor gekozen om de capaciteit van het festival te beperken tot 2000 personen. De early bird tickets zijn ondertussen uitverkocht. Schaf je kaartje aan als je nog deel wil uitmaken van dit intiem festival op een ydillische locatie of doe mee met onze wedstrijd.

Info & tickets: forest808.be