Partyflock
 

Eerste release Dutch Movement tevens laatste afscheidscadeau FeestDJRuud

gepubliceerd door , op
Eerste release Dutch Movement tevens laatste afscheidscadeau FeestDJRuud
10 maart 2017
Vandaag verschijnt de videoclip van de track 'Turn The Tide'. Deze samenwerking is de laatste track die van FeestDJRuud zal verschijnen, maar tevens de eerste officiële release van Dutch Movement. 'Turn The Tide' is opnieuw ingezongen door de oorspronkelijke zangeres Sylver en de track kreeg eerder al support van onder andere The Partysquad, Darkraver, Mental Theo, Outsiders en Carnage. De beelden in de videoclip zijn van 'Feest To Black', het laatste evenement van FeestDJRuud.

Bekijk de videoclip


Dutch Movement
Dutch Movement is een Freestyle DJ act in de breedste zin van het woord. De mannen hebben gezamenlijk inmiddels 'Wake Me Up' (een samenwerking met The Partysquad), een officiële remix van de hardcore legende The Horrorist en de Dutch Movement - Pussy Syndrome EP op hun naam staan. Dutch Movement draaide op vele grote festivals als Defqon1, Dance Valley, The Weekend Festival, The Qontinet en Ground Zero. Ook dit jaar staan ze op de grootste festivals.

FeestDJRuud
Afgelopen jaar kondigde Ruud Geurts (FeestDJRuud) aan om te gaan stoppen en gaf zijn laatste grote concerten onder de naam 'Feest to Black' in de Heineken Music Hall te Amsterdam.