Partyflock
 
­ Nederland

Guilty Pleasure Festival brengt nostalgische herinneringen tot leven

gepubliceerd door , op
Het 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam presenteert de Vengaboys, T Spoon en meer.. jouw guilty pleasures nog nooit zo dichtbij! Dans maar en sjans maar want ook artiesten als de Party Animals, Livin' Joy en Brace brengen je weer terug in de tijd. Guilty Pleasure Festival is trots om ook dit jaar weer een line-up vol schoolfeestknallers te presenteren en wel op zondag 30 juli in Recreatiegebied Gaasperplas. De early birds zijn inmiddels uitverkocht maar de volgende batch tickets à €29,50 zijn nu in de voorverkoop.

Na het succes van de voorgaande twee edities krijgt Guilty Pleasure Festival dit jaar een vervolg. En wat voor een! Met alle grote namen uit je kindertijd, wordt dit er eentje om nooit te vergeten. Stap samen met de Vengaboys aan boord en reis met Venga Airways naar Ibiza, waar T-Spoon je Sex On The Beach ten gehore brengt. Ga het gras maaien op Have You Ever Been Mellow van de Party Animals en Guilty residents Def Rhymz en Trafassi willen ook dit jaar je billen zien tijdens de Wasmasjien. Get ready for launch met DJ Jean want jouw jeugdsentiment spot je in het wild op Guilty Pleasure Festival.

Zijn je nostalgische herinneringen nog niet genoeg tot leven gekomen? Er zijn meer guilty pleasures om bij te zwierezwaaien kontje draaien. Zwijmel weg in drijfzand met songs van Brace en zie er lekker uit bij Lange Frans. Ga mee op een muzikale tijdreis en dans op hitjes van Dave Roelvink of het duo Manuel & Geza bij de Terug naar Toen stage.

En nog meer beschamende pleziertjes
Het Guilty Pleasure Festival wordt jouw geluksmoment van deze zomer! Op 30 juli blijf je je verbazen want het festivalterrein wordt een groot avontuur. Zing met z'n allen bij de Henny Huisman Soundmixshow, ga sjoelen bij de Oud-Hollandse spellen en wie niet tegen z'n verlies kan die is maar zielig hoor. Zing je favoriete levenslied in het Smartlappencafé en wees schaamteloos jezelf op Guilty Pleasure Festival.