Partyflock
 
­

KARMA House Classics komt voor de 2e keer terug

gepubliceerd door , op
Na het grote succes van de eerste editie in De Effenaar vorig jaar, moest er natuurlijk een vervolg komen en die komt er ook!

18 maart verandert De Effenaar in Eindhoven weer in het Oldskool/Early Rave Walhalla van het zuiden. Een oldskool/early rave event, speciaal voor de echte houseliefhebbers van het eerste uur, die samen met hun leeftijdsgenoten ouderwetz uit hun plaat willen gaan!

KARMA is een concept die inmiddels bekend staat om de super-sfeer die er altijd hangt. Een sfeer die onstaat door de bezoekers met een gemeenschappelijke liefde voor House-muziek. De muziek waar het voor velen van hun 20 jaar geleden allemaal mee begon.

De namen voor dit jaar zijn al bekend en KARMA heeft wederom een bazen line-up samengesteld, die inmiddels al heel goed door jullie is ontvangen:

The Stunned Guys, Dano, JDA, Dj Yves, Dj M (The Goldfinger) en Mc BIG!

Met deze mooie lijst van oud-gedienden bij elkaar kan het eigenlijk al niet meer stuk. Het wordt een mooie rit terug in de tijd!

Dus nodig al je vrienden uit voor hét feest van het jaar en ga weer helemaal uit je dak op de muziek van toen.

Tickets voor KARMA V kosten slechts €18,50 (excl. fee) en zijn alleen online te verkrijgen via badassevents.­nl en minorityevents.­nl. De tickets gaan hard dus wees op tijd met tickets bestellen!

1 opmerking

Mijn stijl feest! Helaas op Wintersport die datum!