Partyflock
 

Armin van Buuren selecteert spectaculaire special guest performances voor jubileumshows

gepubliceerd door , op
The Best Of Armin Only
5 december 2016
Armin van Buuren ontvangt tijdens The Best of Armin Only shows op 12 en 13 mei 2017 menig (inter)nationale special guest performance. De wereldberoemde DJ heeft voor deze bijzondere avonden zijn keuze laten vallen op onder anderen Kensington, Mr. Probz, Trevor Guthrie, Laura Jansen, Eric Vloeimans en zijn broer Eller van Buuren. The Best of Armin Only is de allergrootste Armin van Buuren show ooit, in één van de grootste venues van Nederland; de Johan Cruijff ArenA. De show van 12 mei was binnen enkele minuten uitverkocht, voor de show van 13 mei zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar op arminonly.com.

Naast onder meer Kensington, Mr. Probz en Laura Jansen is de line-up uitgebreid met guest performances van Angel Taylor, Bart van der meide (zanger Racoon), Betsie Larkin, Bullysongs, Cees Trappenburg, Christian Burns, Cimo Frankel, Eric Vloeimans, Koen Herfst, Lauren Evans, Michiel Eilbracht, Susana en Sharon den Adel.

Armin van Buuren is razend enthousiast: "The Best of Armin Only is natuurlijk heel bijzonder voor mij. Op deze avonden komt alles van de afgelopen twintig jaar samen. Dat ik dit mag delen met de artiesten waarmee ik de beste momenten van de show heb mogen creëren, is fantastisch. Het tilt de shows naar een hoger niveau dan ooit tevoren".

2 opmerkingen

 
Toch matig dat het niet 's nachts is. Dat gaat de show een stuk minder groots maken ook al is het in de Arena.
laatste aanpassing
Het is zo jammer dat het maar tot 1 uur duurt, waarom niet de hele nacht zoals bijna alle shows van Armin.
Even een one man only show tot 5 uur ofzo, even de classics draaien tot diep in de nacht!!