Partyflock
 
­ Nederland

Ex vriendin eist $25 miljoen van Afrojack

gepubliceerd door , op
Ex vriendin eist $25 miljoen van Afrojack
19 januari 2017
ArtiestAfrojack Site
DJ Afrojack wordt door zijn ex-vriendin aangeklaagd voor $25 miljoen dollar. De DJ ontving de aanklacht waarin staat dat hij moet betalen voor de manier waarop hij zijn ex-vriendin behandeld heeft gedurende hun relatie. De ex, Lauren Meditz, wil $ 25.000.000 schadevergoeding van haar "boyfriend from hell' alsdus Radar Online.

Ze beschuldigt Afrojack van overdreven controlerend gedrag. Ook zou haar dienstverband bij een populaire nachtclub in Los Angeles op het spel staan vanwege haar voortdurende reizen met Afrojack. Toen ze weer aan het werk ging belde, sms'te en Facetimede Afrojack Lauren constant. De DJ zou gezegd hebben dat hij haar bij zich wilde hebben en dat hij geen 'nee' zou accepteren. Lauren beweert dat Afrojack haar een schuldgevoel aanpraatte en dat ze niet loyaal aan hem zou zijn als ze haar werk zou oppakken. Afrojack zou haar gevraagd hebben haar werk op te geven. Wat ze ook daadwerkelijk deed. Op 14 juni 2015 zou er een mondelinge overeenkomst zijn gemaakt. Hij zou haar financieel steunen als ze haar tijd en aandacht besteedde aan zijn persoonlijke zaken.

Het overheersende gedrag van Afrojack zou nog verder zijn gegaan. Hij eiste dat Lauren haar uiterlijk aan zou passen aan zijn wensen. Ze moest haar kapsel veranderen en werd gedwongen botox en fillers te gebruiken.

De ex-vriendin van de dj zegt verder dat kort na haar relatie met haar familie en vrienden begon te lijden.
Meditz rakelt een incident op: toen ze bruidsmeisje was op de bruiloft van haar vriendin zou Afrojack haar onophoudelijk hebben lastiggevallen tot het punt waarbij ze de bruiloft verliet om de woede-aanval van de dj te temperen.
Ook zou Afrojack hebben gedreigd zijn $550.000 kostende auto tegen de muur te crashen als ze niet naar zijn optreden tijdens de Gumball 3000 kwam kijken.

Tenslotte beschuldigt de dame Afrojack ervan dat hij fraude heeft gepleegd. Toen zij geen visum kreeg om hem te vergezellen naar Brazilie zou hij zijn agent hebben gebeld om een brief op te stellen dat zij werkzaam bij hen was. Ook zou het management een nepbedrijf in Nederland gecreëerd hebben om haar op die manier rechten te geven op de Nederlandse nationaliteit.

De relatie kwam uiteindelijk tot een einde in mei 2016.
Lauren Meditz wil nu dus $25.000.000 aan schadevergoeding, hun hond Dory en een witte Range Rover Sport die Afrojack haar in 2015 schonk.
Bron: Inquisitr

9 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
mondelinge overeenkomst

krijg hier opeens heel andere ideeën bij :9
 
Ook zou Afrojack hebben gedreigd zijn $550.000 kostende auto tegen de muur te crashen als ze niet naar zijn optreden tijdens de Gumball 3000 kwam kijken.

Je hoeft hem toch geen geld te geven (of meegaan naar een autorally) om zijn auto's te laten crashen? 8)
laatste aanpassing
Is het komkommertijd ofzo? Man man man...
Wat een verhaal, zet het even op de mail.
Ja Nick bij Amerika horen ook Amerikaanse schadeclaims :P
laatste aanpassing
Afrojack zou haar gevraagd hebben haar werk op te geven.

Ze moest haar kapsel veranderen en werd gedwongen botox en fillers te gebruiken.

had je ook gewoon nee tegen kunnen zeggen golddigger :lol:

een witte Range Rover Sport die Afrojack haar in 2015 schonk.

was dus niet genoeg