Partyflock

Data Electronic Family The Gathering 2017 bekend

 

Data Electronic Family The Gathering 2017 bekend

gepubliceerd door , op
Electronic Family (flyer)
FeestElectronic Family · The Gathering
OrganisatieElectronic Family Site
 ⊂ ALDA Events Site
LocatieAutotron Site
Datumzaterdag 5 augustus 2017
StadRosmalen
FeestElectronic Family · The Gathering
OrganisatieElectronic Family Site
 ⊂ ALDA Events Site
Datumzondag 6 augustus 2017
De data voor het meerdaagse festival Electronic Family: The Gathering zijn bekend. Op 5 en 6 augustus strijkt het outdoor trancefestival een weekend lang neer in Autotron Den Bosch. Na zes jaar in het Amsterdamse bos breidt Electronic Family dit jaar voor het eerst uit naar een meerdaags festival. De bosrijke omgeving geeft de organisatie de kans om een fantastisch weekendfestival met een uitgebreidere line-up neer te zetten. De line-up, met grote namen binnen de trance, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Dit jaar heeft het festival drie outdoor stages, één indoor stage, een VIP village en een lounge area bij het strand. Ook vinden er exclusieve afterparties plaats op het festival. Bezoekers kunnen onder meer verblijven in comfortabele bungalows en boomhutten, direct naast het festivalterrein. De ticket sale start vrijdag 17 februari, maar voor exclusieve family members is er op vrijdag 3 februari om 10.00 uur een pre-sale. Officiële Family members krijgen hiermee als eerste de kans om tickets, waaronder VIP en travel packages, te reserveren. Om Family Member te worden kun je je registreren op de website van Electronic Family.

Tevens verwelkomt Electronic Family dit jaar een belangrijk nieuw familielid: T-Mobile zal als presenting partner de komende jaren aan het festival verbonden zijn.

Tickets voor Electronic Family: The Gathering, op 5 en 6 augustus in Den Bosch zijn te koop via de officiële website electronicfamily.­nl. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 49 euro (excl. reserveringskosten).