Partyflock
 
­ Nederland

Join the Carnaval
Op 4 februari tijdens Crazy Sexy Cool Carnaval

gepubliceerd door , op
Crazy Sexy Cool
23 december 2016
FeestCrazy Sexy Cool · Carnaval Edition
Datumzaterdag 4 februari 2017
LocatieMaassilo Site
Voor iedereen die er stiekem altijd al van heeft gedroomd om superheld, sprookjesfiguur, prinses of piraat te zijn opent Crazy Sexy Cool op 4 februari voor de vierde keer de deuren naar de wondere wereld van Carnaval. Opnieuw wordt de Maassilo in Rotterdam omgetoverd tot ultiem feest paradijs, natuurlijk begeleid door de lekkerste beats van de beste Urban & House DJ's!

What to expect
Nog voordat het feestgedruis in het zuiden van het land losbarst, wordt er in de Maassilo al Carnaval gevierd. De mooiste verkleedoutfits zorgen ervoor dat je je in een andere wereld waant. Eentje waar agenten met hun gevangen boeven dansen, crazy clowns uit hun dak gaan en waar prinsen en prinsessen regeren. Verwacht spectaculair entertainment, uitbundige decoratie en de nieuwste beats verspreidt over vier area's.

Deel 1 van de line-up is bekend! Niemand minder dan F1rstman, Childsplay, Ravitez, Def Rhymz, The Darkraver, Wessel S, Angelo King, Afro Bro's & Superior maken er op 4 februari één groot feest van. Houd de CSC socials goed in de gaten voor de nieuwste namen!

In het Kort
Crazy Sexy Cool Carnaval
Zaterdag 4 februari 2017 van 23:00 tot 07:00 uur
Maassilo Rotterdam

Kaartverkoop
Fase 2 tickets: €17,50

crazysexycoolcarnaval.nl | [presence element=organization id=4880 includename]{aanwezigheid niet begrepen}