Partyflock
 
­ Nederland

Ouwe stijl is Botergeil

gepubliceerd door , op
Ouwe; het lijkt ogenschijnlijk een verbastering dan wel misspelling van oude, maar het is wel degelijk een correct woord in de Nederlandse taal. Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 95% van de Nederlanders en 87% van de Vlamingen het woord. Daarbij heeft het zowel een losse, een complementaire, als een versterkende betekenis. Een losse waarmee je een vaderfiguur kan aanduiden dan wel een kameraad kan begroeten, tevens een complementaire functie - iedereen kent het begrip ouwehoeren. Zet je ouwe echter in een spreekwoord dan doet deze al snel dienst als versterkende vorm van oud, met als bekendste voorbeeld natuurlijk Ouwe Stijl is Botergeil.

Met een ramvolle en zeer geslaagde editie waarop het 10 jarig bestaan van de organisatie gevierd werd nog vers in het geheugen, maakt Strength of Unity zich alweer op voor een volgende nacht met de enige onvervalste botergeile early hardcore. Op zaterdag 11 februari zal de Dhoem Dhaam weer dienst doen als ravetempel in een nieuwe tien uren durende serenade aan de 909's en Juno's van weleer. Uiteraard heeft de organisatie wederom alles uit de kast gehaald om een unieke, niet alledaagse line-up neer te zetten. Uit binnen en buitenland komen zij de botergeile tracks door het soundsystem pompen. Zo zal hardcore legende Drokz eindelijk voor het eerst zijn opwachting maken op Ouwe Stijl, worden Lenz en Simon van het Italiaanse Brainworms records overgehaald en zal Clarkee van Area 51 records opnieuw zijn opwachting maken.

Naast dat deze mix van ouwe helden met nieuwe producers bewijst dat deze sound nog altijd springlevend is, is er wederom een producer bezig een nieuw anthem voor Ouwe stijl te maken. Wie dit is blijft nog even een verrassing en zal spoedig via de social media van Strength of Unity bekend gemaakt worden. De vinyl release van het eerste anthem (en remixes) welke tijdens het tienjarig bestaan gelanceerd werd is nu in beperkte oplage verkrijgbaar bij Hard-wear.


Dhoem Dhaam Warehouse is gelegen in Amsterdam Noord en per auto goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal is goed geregeld en er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig direct rondom het pand.

2 opmerkingen

Leuk persbericht (y)