Partyflock
 
­

The Ark · Het grootste cruiseship festival ter wereld

gepubliceerd door , op
Één van 's werelds meest luxueuze cruiseschepen, een crew van 1.400 mensen voor 4.000 passagiers, zeven stages gevuld met meer dan vijftig dj's uit verschillende elektronische muziekgenres en entertainment van het hoogste niveau: dit allemaal komt samen tijdens The Ark. Op 31 augustus 2017 vaart de grootste partyship ter wereld vanuit Barcelona voor een vierdaagse mini-vakantie naar Ibiza, Marseille en terug naar Barcelona. Party organisaties Minestry of Sound en elrow varen mee, net als de Nederlandse Girls Love DJ's, Deep House Amsterdam en Baboam. De volledige line up wordt later bekend gemaakt.

The Freedom of The Seas is lang na zijn ingebruikname het grootste passagiersschip ter wereld geweest en is één van de paradepaardjes van Royal Caribbean International, de cruisemaatschappij en eigenaar van het schip. Het merendeel van het jaar vaart het rond in de Caraïben, maar volgende zomer maakt het de oversteek naar de Middellandse Zee voor de eerste editie van 'The Ark'.

Drie steden, één eiland
Het schip vertrekt op donderdag 31 augustus vanuit Barcelona. Vervolgens vaart het naar Ibiza, waar het een volle dag aanmeert. Hier kunnen de passagiers van boord en het eiland ontdekken. Na de stop in Ibiza vaart het door naar de Franse stad Marseille. Gasten kunnen ook in deze stad op verkenning. Tijdens de laatste avond en nacht vaart het schip terug naar Barcelona.

Samenwerking met de populairste clubs en partyconcepten
Voor de muzikale invulling stappen internationaal gerenommeerde clubs als Ministry of Sound en FACT aan boord met hun eigen DJ line up en decor. Vanuit Nederland varen de party organisaties Deep House Amsterdam, Girls Love DJ's en BABOAM mee. Ook de Belgische clubs Versuz en Kitsch Club/Kelly Parker zijn partner.

Drijvende club voorzien van alle comfort
'The Ark' is een vierdaagse party cruise waarbij ruim 4.000 passagiers genieten van het beste aan elektronische muziek. Het schip wordt omgetoverd tot een luxueuze drijvende club met niet minder dan zeven verschillende stages. Hiervoor worden de bestaande bioscopen en theaters gebruikt, maar ook de Ice Skate Ring (de ijsbaan) en het bovendek worden omgebouwd tot sfeervolle podia.

Maar uiteraard bestaat de cruise uit meer dan feesten alleen. Culinair komen de gasten aan hun trekken in één van de vele restaurants. Ook het indrukwekkende wellness center & spa en de vele sportfaciliteiten zijn te gebruiken. De organisatie voegt daar nog extra animaties en workshops aan toe. Dit zit allemaal in de prijs inbegrepen. De Belgisch-Nederlandse organisatie richt zich op een internationaal publiek, op zoek naar een mini-vakantie met de luxe en comfort van een cruiseschip en het beste aan elektronische muziek.

Programma
  • 31/08 - 17u. Vertrek uit Barcelona
  • 01/09 - 7u. Aankomst in Ibiza.
    20u Vertrek uit Ibiza
  • 02/09 - 12u. Aankomst in Marseille
    17u. Vertrek uit Marseille
  • 03/09 - 10u. Aankomst in Barcelona en check-out

Tickets
Tickets zijn vanaf zaterdag 17 december beschikbaar via theark.­cruises
Ticketprijzen starten vanaf € 549,- per persoon. Dit is inclusief een kajuit en alle maaltijden en frisdranken, alle DJ sets en animaties. Prijzen variëren naar het type kajuit.

1 opmerking