Partyflock
 
­ Nederland

Gezelligheid is wintertijd
Sneeuwbal Winterfestival 2017 maakt line up bekend

gepubliceerd door , op
Sneeuwbal Winterfestival
16 september 2016
Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! Sneeuwbal Winterfestival haalt voor het vijfde jaar de gekke winterse gezelligheid naar buiten en knoopt daar een stevige line-up aan vast! Techno, Techhouse, Deephouse en House razen er door de verwarmde area's en als we de tegelwijsheden van Sneeuwbal Winterfestival mogen geloven, wordt op 28 januari 2017 het koudste seizoen wederom met een flinke korrel zout genomen!

"Staat de muziek verre van zacht, feesten we door tot diep in de nacht!"

Vijf overdekte area's vullen zich met artiesten die een lawine van denderende house tot dampende techno en knotsgekke après-ski veroorzaken. De muzikale programmering is inmiddels bekend en ziet er als volgt uit:


'Partykönig Jeroen Präsentiert die Pullenparty!' & 'Dolle Iglo'
Partykönig Jeroen is weer van de partij! Gehuld in klederdracht verzorgt de Partykönig dit jaar een heuse pullenparty in de Schirmbar. Proosten met halve liters terwijl de aprés-ski hits je om de oren vliegen: voor feestelijke gekkigheid is een bezoek aan de Pullenparty zeker waard!

En alsof dat nog niet genoeg is. Sneeuwbal Winterfestival zou Sneeuwbal Winterfestival niet zijn zonder de 'Dolle Iglo'. Onder muzikale begeleiding van Iglu Meister Mucho wordt het feest aangezwengeld in de unieke feestkoepel!

Winterpret
Terwijl de vijf area's bol staan met feestgedruis in de mafste winteroutfits, wordt op de rest van het terrein de winterse gezelligheid opgezocht. Een rondje in het reuzenrad, pirouettes op de schaatsbaan of een ongegeneerde afdaling van de beroemde skihelling tijdens je danspauze, het kan op Sneeuwbal Winterfestival niet gek genoeg! Een lege maag is vervolgens met een heerlijke winterse kost snel gevuld, regel bekers hete glühwein, kruip rondom één van de vuurkorven en maak de knusse gezelligheid compleet.

Haal je tickets nu nog voor €32,50,- via sneeuwbalfestival.nl!