Partyflock
 
­ Nederland

Crazy Sexy Cool Carnaval

gepubliceerd door , op
Crazy Sexy Cool
23 december 2016
FeestCrazy Sexy Cool · Carnaval Edition
Datumzaterdag 4 februari 2017
LocatieMaassilo Site
Heb jij er stiekem altijd al van gedroomd om leeuwentemmer in het circus te zijn? Superheld, sprookjesfiguur, stewardess of kapitein? Of zou je in een volgend leven liever een kittig katje willen zijn? Then we've got something for you: Crazy Sexy Cool Carnaval Edition is dé gelegenheid om voor één avond je dromen na te jagen!

Fase 1 tickets gaan vandaag om 12:00 uur in de verkoop. En om het feestje nog leuker te maken beginnen we met een hele sexy prijs, namelijk maar €12,50.. Be there, that's all we say!

What to expect?
Nog voordat het feestje in het zuiden van het land losbarst, wordt er in de Maassilo op 4 februari 2017 al Carnaval gevierd. De mooiste verkleedoutfits zorgen ervoor dat we alles even kunnen vergeten en ons in een andere wereld kunnen wanen!

Eentje waar agenten met hun gevangen boeven dansen, crazy clowns uit hun dak gaan en waar prinsen en prinsessen regeren. Natuurlijk begeleid door de lekkerste beats van de beste Urban & House DJ's! Crazy Sexy Cool carnaval

  • Datum: zaterdag 4 februari 2017
  • Tijd: 23:00 – 07:00 uur
  • Locatie: Maassilo, Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam


Tickets:
Fase 1 verkoop start vandaag om 12:00 uur. De eerste tickets zijn maar € 12,50. Zet jezelf op aanwezig om deze start verkoop niet te missen!