Partyflock
 
­

Duitsland's grootste dance festival kondigt eerste headliners aan

gepubliceerd door , op
Parookaville is allesbehalve een normaal dancefestival. Het is een show concept zonder precedent dat plaatsvindt in Duitsland. Tijdens het succesvolle debuut in 2015 kwamen 25,000 gasten voor de eerste keer samen op voormalig militair vliegveld Weeze in Duitsland. Voor de 2016 editie van het festival waren de 50.000 beschikbare tickets binnen slechts 72 uur uitverkocht, en werden de grootste dance fans en electro enthousiasten wederom verwelkomt op Duitsland's meest enerverende EDM festival.

Het festival representeert de opkomst van een unieke stad binnen dit weekend – een stad die slechts een keer per jaar tot leven komt ter nagedachtenis aan zijn (fictieve) grondlegger en burgemeester Bill Parooka. Hij introduceerde de oude wetten van Parookaville, de wetten die toelaten dat de stad 3 volle dagen en nachten bestuurd wordt door waanzin, liefde en puur geluk.

Parookaville is opnieuw een pionier en kondigt met trots aan dat twee DJ Mag Top 20 artiesten, zowel als de hoogste nieuwkomer in de ranking en de rijzende ster van dit jaar de waanzinnige mainstage zullen hosten:

Axwell Λ Ingrosso (Zweden, DJ Mag Ranking #16)
De twee voormalige leden van de legendarische Swedish House Mafia waren een van de highlights van Parookaville 2016. Met hun 90-minuten durende set op de festival zaterdag, wonnen zij de harten van de 50.000 bewoners. Tijdens hun mega-hit 'Sun Is Shining'' had iedereen in de stad kippenvel. ''Sun Is Shining'' werd ook gebruikt als de laatste track in de Aftermovie van dit jaar.

Marshmello (USA, DJ Mag Ranking #28)
De Kickstarter dit jaar! Het figuur met de sympathiek ogende helm plaatst zichzelf als de hoogste nieuwkomer op plaats 28 in de DJ Mag Top 100. Na verschillende remixen voor onder andere Jack Ü en Zedd werd ook zijn eerste hit productie ''Alone'' gereleased. De muziek video voor ''Alone'' is momenteel 110 miljoen keer bekeken op YouTube. Met zijn Future Bass / House en Trap sound past Marshmello perfect in het huidige dance landschap.

Steve Aoki (USA, DJ Mag Ranking #7)
Al gedraaid hebbende op de première in 2015 en de tweede editie in 2016 is Steve Aoki bijna niet meer weg te denken van de Parookaville mainstage. De combinatie van zijn energierijke sets en hoge entertainment waarde (Taarten, Boat Crowd Surfing) zijn uniek binnen de dance scene. In 2016 kwam Steve Aoki de opbouw van de stad Parookaville vast inspecteren een week voor zijn show zou plaatsvinden en gaf de stad het stempel ''officially Aoki approved''. In 2017 zal de Amerikaan voor de derde keer een Parookaville stempel in zijn paspoort krijgen.
Momenteel heeft Parookaville al 80.000 registraties, en kan iedereen max. 4 tickets kopen. Het motto is dan ook: registreer nu, anders is er geen kans op tickets!

Pre-registratie eindigt op Zaterdag 5 November 12:00 (CET)
Kaartverkoop start op Zaterdag 5 November 14:00 (CET)

Als de 80.000 kaarten uitverkocht worden, is Parookaville (21-22-23 Juli 2017) het grootste dance festival dat Duitsland te bieden heeft.

6 opmerkingen

Pffff, gaan we nu die flutranking ook al gebruiken om je line-up te promoten :facepalm:

Uitspraak van Bobje op donderdag 3 november 2016 om 16:22:
Pffff, gaan we nu die flutranking ook al gebruiken om je line-up te promoten :facepalm:

Eerst waar ik ook al van dacht: "Is dat nou nodig?"
In China kom ik wel eens in clubs, en daar doen ze dat ook. Dat snap ik dan wel weer, maar hier in Europa??
 
Lekker zeuren zeg.­ Je kan je er ook wat minder aan irriteren.­ Die lijst bestaat nou eenmaal of je het wat vind of niet.­ Heeft verder toch weinig met het feest te maken, het is maar een persbericht.­

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 4 november 2016 om 09:36:
Je kan je er ook wat minder aan irriteren.­

Je ergert je aan iets, of iets irriteert je. Maar 'je irriteren aan iets' klopt niet. O:)
laatste aanpassing
 

Uitspraak van Bobje op vrijdag 4 november 2016 om 10:02:
Je ergert je aan iets, of iets irriteert je.­ Maar 'je irriteren aan iets' klopt niet.­

Whatever. :gaap:

Uitspraak van Bobje op vrijdag 4 november 2016 om 10:02:
▶Uitspraak van verwijderd op vrijdag 4 november 2016 om 09:36:Je kan je er ook wat minder aan irriteren.
Je ergert je aan iets, of iets irriteert je. Maar 'je irriteren aan iets' klopt niet. O:)

Tja duidelijk dat Partyflock admins zich hier dus niet druk om maken en klakkeloos dit soort nutteloze informatie overnemen. Ik zou zeggen PF admins filter dit soort info eruit...is niet echt nodig voor de mensen die hier komen, lijkt mij.