Partyflock
 
­ Nederland

White Moon presenteert nieuwe trailer en laatste Last Moon tickets in de verkoop

gepubliceerd door , op
Wat hebben we een heerlijke zomer achter de rug met een geweldige Full Moon Festival editie op een zeer mooie zomerse dag. Het was een daverend groot succes op het nieuwe terrein De Ven in Spaarnwoude Park met verschillende area's met de heerlijke bekende tribal sound van Full Moon natuurlijk, een geweldige trance stage van Xtra Large & Trance Nation, de hardere sound van Tom Harding & JP en de gezellige kleinere groove stage. Met White Moon gaat Full Moon Produkties het weer dik overdoen in een heerlijke warme club vol gezellige chill-out plekjes! Deze editie zal een echt indoor festival gevoel geven in The BOX met vier mooie ruime area's met o.a. de muziekstijlen trance, classics & oldschool, tribal, edm, groove, house en zelfs deephouse.



Last Moon Tickets
Er zijn nog een beperkt aantal Last Moon Tickets met korting beschikbaar in de voorverkoop! Bestel snel 1 van deze tickets voordat ze op zijn. Tickets gaan hard! White Moon zal in de Main net zoals de vorige White moon's edities keihard gaan partyen. White Moon zal vanaf het begin meteen de gas erop gooien zodat het meteen feest is! Zorg dan ook dat je voor 12 uur binnen bent, zodat je niks mist van het mooie 12 uurs moment. Tickets verkrijgbaar via www.full-moon.events/ticketshop

Nieuwe trailer White Moon! Check hem hier



Line up White Moon – 19 november
Main Area DJ's
Marco V
Gregor Salto
Spider
Chris Scott
Ruben Vitalis
MEM
Mario Rivano
Emiel Roché

Trance Area: Hosted by Have Faith in Trance (100% trance)
Photographer Oekraïne
Adam Ellis Verenigd Koninkrijk
Matt Bukovski Polen
Cold Rush Estland
Faith Mark

classics Area: Hosted by We Love Classixx - (classics, acid, oldschool)
Pavo
Fausto
Dano
Spider Willem

Groove Area: Hosted by Outland (house & groove)
Nova Casa (Midi Amsterdam & VET)
KC Witte (Havana)
Edgar Vleeming (Outland Records)
Niels Marieé



Dresscode White Moon!
De dresscode op White Moon is zoals altijd: pure white! Uiteraard mogen er accenten van goud en zilver inzitten.

Laatste mooie VIP-tafels
Er zijn nog een paar mooie VIP-tafels beschikbaar! Mail snel naar info@nachtboetiek.nl of bel 06-48762103 voor info & reserveringen!