Partyflock
 
­ Nederland

DJ en Producer! Dancefair/Musicfair 2017 is coming

gepubliceerd door , op
Dancefair / Musicfair
25 februari 2016
Ben jij een muzikant, producer, dj, engineer of music creative? Zoek jij naar nieuwe inspiratie bronnen? Wil je in contact komen met andere muzikanten om samen muziek te maken? Luisteren naar industry professionals om je alles bij te brengen over de hedendaagse music bizz, publishing en muziek recht? Of wil je verdwalen op een beursvloer van 6000 vierkante meter vol muziek instrumenten, software en zakelijke dienstverleners? Pak dan nu je agenda en blok hét tweedaagse event voor music makers!

dancefair.nl



Dancefair, Musicfair en Pro Audio Summit, in samenwerking met DJMAG en Slam!, vindt plaats op 4 en 5 maart 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Meer dan 200 workshops, panels en masterclasses van top artiesten en industry professionals zijn op het uitgebreide programma te vinden op beginnend en gevorderd niveau. Ook zijn er meer dan 100 platenmaatschappijen en industry professionals aanwezig die feedback geven en jouw muzikale vragen beantwoorden in de speciaal ingerichte Demodrop.



Drie events onder één dak
Het succesvolle programma van Dancefair, Muscfair en Pro Audio Summit is de laatste jaren een 'household name' onder duizenden producers, audio engineers en dj's. Hier kom je alles te weten over bijvoorbeeld muziek productie, het dj vak, stage performance, hoe jij je in de kijker kan spelen bij labels, en hoe je een sterke fanbase opbouwt.

Een clinic van een top drummer, gitarist of toetsenist? Een songwriting en topline masterclass door 'hitmakers'? Met Musicfair als welkome toevoeging op het gehele programma, richt het event zich nu ook op muzikanten die een traditionele instrumenten bespelen. Succesvolle bands, singer/songwriters en professionals uit de Pop, Rock, Jazz en Hip-Hop scene geven intieme live performances, keynotes en masterclasses. Hoe schrijven zij hun muziek? Hoe komen zij aan hun dikke sound op het podium? Leer hiervan en pas het toe op jouw eigen muzikale aspiraties. Musical knowledge is power!



Ontmoet producers en muzikanten en vorm collabs
Eén van de belangrijkste speerpunten van de organisatie is het realiseren van netwerk momenten tussen de bezoekers. Hiervoor worden meerdere timeslots gereserveerd in het programma. Gelijkgestemden, maar ook muzikanten uit verschillende stromingen kunnen hier op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen om muzikale collabs te vormen. Verwacht dus een unieke en inspirerende smeltkroes van music makers uit alle muziek genres. Of je nu een instrument bespeelt, zingt of alles achter je computer creërt Jaarbeurs Utrecht staat op 4 en 5 maart in het teken van de liefde voor het maken van muziek!

Het volledige programma zal begin december bekendgemaakt worden op dancefair.nl

Een dagticket kost €39,- en om alles mee te maken koop je een Weekender voor €59,-. Een ticket geeft toegang tot alle workshops, masterclasses, performances, de beursvloer en de Demodrop en koop je hier: koop tickets