Partyflock
 
­

Mesto tekent exclusieve deal met Spinnin' Records

gepubliceerd door , op
afbeelding Mesto tekent exclusieve deal met Spinnin' Records
FeestDirty House · Strictly Deep Sounds
Datumvrijdag 21 oktober 2016
LocatieNYX Site
ArtiestMesto
Nederlands DJ Mesto heeft een exclusieve deal getekend met Spinnin' Records, evenals een co-management deal met MusicAllStars Management. Het is een nieuwe mijlpaal voor de 17-jarige DJ/producer, wiens naam vorig jaar al rondging toen plots bleek dat hij één van de producers was achter de populaire festivalhit 'Bouncybob'.

Mesto (echte naam Melle Stomp) is, net als vele aanstormende jonge dj's, al jaren bezig met het maken van muziek in zijn slaapkamer. Nog altijd in de beginfase van zijn carrière, ontwikkelde Mesto al snel een enorm productie- en mixtalent, met dank aan het drummen waarmee hij op zijn 11e begon, al snel gevolgd door het besef dat hij zelf muziek wilde maken. Hij raakte geïnteresseerd in de huidige deep en future house, en met de hulp van YouTube leerde hij zichzelf om een geweldig eigen geluid te creëren.

Dit eigen geluid werd onlangs ontdekt door niemand minder dan Martin Garrix, met een fantastische collab tot gevolg. Samen met Garrix en het jonge talent Justin Mylo maakte Mesto de track 'Bouncybob', die wereldwijd werd opgepikt en inmiddels al bijna 10 miljoen YouTube views telt.

Naast 'Bouncybob' scoorde Mesto ook een aardige clubhit met 'Tetris', en draaide inmiddels op een aantal buitenlandse gigs, waaronder zelfs in Zuid-Korea. Kortom, Mesto is hard op weg een gerenommeerde dj/producer te worden, wiens muziek over de hele wereld wordt opgepikt. Het tekenen bij Spinnin' Records/MusicAllStars Management is een nieuwe mijlpaal voor de 17-jarige artiest.

"Dit is ongelofelijk. Ik heb altijd tegen Spinnin' Records opgekeken. Je zou kunnen zeggen dat het een van mijn doelen was om hier terecht te komen. Om dan uiteindelijk hier te tekenen voelt heel, héél bijzonder!" – Mesto

Mesto is volgende week ook van de partij op het Amsterdam Dance Event, waar hij een feest doet samen met Mike Williams en Justin Mylo facebook, en draait op het feest Vato Gonzalez presents Dirty House

1 opmerking

Jammer dat zo'n talent uiteindelijk weer bij Spinnin terechtkomt en waarschijnlijk ook onder wurgcontracten komt te zitten, of heeft hij deze keer wel goede tips gekregen van Garrix :)