Partyflock
 
­ Nederland

Monika Kruse & Christian Smith bundelen krachten tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Zet twee ijzersterke techno labels bij elkaar en er ontstaat een chemie die zijn weerga niet kent. Met Terminal M x Tronic heeft Q-Factory Amsterdam op vrijdag 21 oktober een absolute technokraker in huis gehaald tijdens het Amsterdam Dance Event. Vorig jaar verkocht Tronic de locatie al uit op eigen kracht. Dit jaar wordt de liefhebber van het puristische techno geluid getrakteerd op een Valhalla aan artiesten die op dit moment de Beatport lijstjes aanvoeren.

Grote Zaal
Dit jaar is de grote zaal het domein van Monika Kruse. 2016 is voor haar tot op heden een topjaar met de allergrootste festival en clubboekingen. Van Awakenings tot aan Carl Cox Revolution closing tour in Space Ibiza, Monika staat er. En om het jaar in stijl af te sluiten heeft ze tijdens een van haar jaarlijkse hoogtepunten met Oliver Huntemann, Stefano Noferini, ANNA en Pig&Dan een knaller van een line up om haar heen verzameld.

Kleine Zaal
Christian Smith vond vorig jaar de sfeer en het geluid in de 2e zaal zo indrukwekkend dat hij vrij snel besloot om zijn afvaardiging met zijn roemruchte Tronic label intiemer in te vullen. Maar dat hij, gezien de kleine zaal capaciteit met een lichtere line up zou afdoen ho maar. Naast Christian Smith kleuren respectievelijk NOIR, Wehbba, Eric Sneo, Paride Saraceni, Drunken Kong en Nico Cabeza de line up in de geprezen 'black box' van Q-Factory. Dit is Tronic in optima forma.

Er zijn voor deze avond nog een beperkt aantal groepstickets beschikbaar. Hiermee betaal je er vier en kun je feesten met vijf. Een regulier ticket kost € 23,50 en daar krijg je een festival waardige programmering voor terug.

Line-up