Partyflock
 
­

Amsterdam Dance Event Hardcore Italy showcase in het World Fashion Center

gepubliceerd door , op
flyer Hardcore Italia
De verkoolde rand van je pizza, dat aangebrande stuk lasagne, dat overgebleven sliertje spaghetti in de pan. Dat is de Hardcore Italy Showcase op 22 oktober in het World Fashion Center. En wat voor een feest gaat het worden: een 100% Italiaanse line-up, 1.500 liefhebbers en het enige harde event op het Amsterdam Dance Event. Prepare to be blown away!

Italië staat vooral bekend om zijn rijke (eet)cultuur. Hebben we het echter over harddance staat de schoen van Europa vooral bekend om één ding: kei-harde hardcore. En laat NRG Vibe dit nou eens brengen naar Amsterdam. Op 22 oktober is het World Fashion Center namelijk het huis van de enige harde avond van het Amsterdam Dance Event: de Hardcore Italy Showcase.

Brutale, Andy The Core, Art Of Fighters, The Stunned Guys, Amnesys, The Sickest Squad, Da Mouth of Madness and The Melodyst zijn de aanwezige dj's. Daarnaast zijn ook alle andere ingrediënten aanwezig: vette lichtshow, dik geluid en brute aankleding.

Check de trailer


Tickets
De kaartverkoop loopt hard door. Fase 2 kaarten zijn nog online verkrijgbaar op nrgvibe.­nl voor slechts 19, ex. Wees wel op tijd want vol is vol!

Fase 1 - SOLD OUT
Fase 2 - 92 % SOLD ( 19,- ex )
Fase 3 - ( 24, - ex )

Agenda NRG VIBE

1 opmerking