Partyflock
 
­ Nederland

Club Zyon breidt uit en neemt de 020 over!

gepubliceerd door , op
Club Zyon breidt uit en neemt de 020 over!
14 mei 2004
LocatieZyon
30 maart jl. werd Club Zyon feestelijk geopend. Een frisse nieuwe wind door het ingeslapen Amsterdamse uitgaansleven was het gevolg.Na een maand stevig aan de weg getimmerd te hebben zijn er wat veranderingen in zowel programmering die het vermelden waard zijn. Lees snel verder voor de details!

Veranderingen in de club:

- Nieuw soundsystem, daar het oude niet berekend was op zijn taak. Nu blazen ze de vouwen uit je broek.

- Extra zitruimte en wat veranderingen qua sfeer. Door langs de dansvloer semi-afgesloten zitjes te maken is gezorgd dat de mensen die daar prijs op stellen zich een beetje af kunnen zonderen, zónder echter het zicht op de dansvloer te belemmeren. Uiteraard zorgt de zaalkelner er voor dat de gasten hun bestelling kunnen plaatsen zonder op te hoeven staan.

Veranderingen in de programmering:
- Op donderdag komt N@work (bekend van o.a Soixant-Neuf, in Sinners.) de avond verzorgen. De naam van de avond wordt Full House en zal een avond worden met gewoon gezellige house en vooral leuke mensen.

- Vrijdag wordt 4X4 Full Speed by F.U.K.T. Een nieuwe avond van de mensen achter het welbekende Kremlin. Residents zijn: Cross, Emjay en Kostas. Uiteraard zullen er ook veel gasten van kaliber ingevlogen worden. Denk dan aan bijvoorbeeld Paul Oakenfold, Steve Lawler, Miss Kittin, Timo Maas of Sven Vath.

- Zaterdagen worden gevarieerd. Elke eerste zaterdag van de maand kun je rekenen op een knalfeest van Club Zyon zelf. De tweede zaterdag van de maand is voor Black Hole Records, met als residents Mark Norman, Cor Fijneman en Ton T.B. Derde zaterdag staat nog open en de vierde zaterdag van de maand houdt Zyon nog even voor zichzelf, maar er wordt beloofd dat het een knaller gaat worden!

- ook nog vermeldenswaardig zijn de dames van 4Luxury. Yasmin en Katy gaan eens in de drie maanden op zaterdag Gold@Zyon doen; een feest waar glamour en luxe de boventoon voeren. Denk hierbij aan Champagnebars door de zaak, een sushikok die waar je bij bent de heerlijkste verse sushi maakt en een uitgebreid vipdeck waar je compleet in de watten gelegd wordt. Dit allemaal ook nog tegen betaalbare prijzen. Wees hier dus op tijd bij, want dit event gaat slechts eenmaal per kwartaal plaatsvinden!

Club Zyon neemt de naastgelegen discotheek 020 over!

Zyon heeft vorige week de sleutel gehad en zijn nu stevig aan het voorbereiden. De bedoeling is dat zowel de Zyon als 020 twee aparte zaken blijven, met ieder hun eigen identiteit, maar met als groot voordeel dat de zaken wel gekoppeld worden, zodat je met één entreekaartje twee zaken kunt gaan bezoeken!

Voor de mensen die de 020 regelmatig bezoeken gaat het er qua muziek niet veel veranderen.
Avonden als Playground, Glamtech en Wicked Jazz Sounds blijven uiteraard gewoon behouden. Wat er wel gaat veranderen is het interieur. Er gaat een enorme verbouwing plaatsvinden (overigens zonder dat bezoekers daar last van gaan hebben), zodat de 020 straks weer helemaal bij de tijd is. Niet alleen wordt de 020 helemaal opgefrist, er wordt ook uitgebreid. Er komen een restaurant, een vipdeck en twee lounges bij. Als het straks helemaal af is er verspreid over alle zalen maar liefst 1300 mensen in, wat het één van Amsterdam´s grootste zaken maakt! Uiteraard is ook aan parkeerruimte gedacht. Er komt een valet parking service die je auto naar een eigen bewaakte parkeergarage brengt en ‘ m ook weer komt brengen als je naar huis gaat.

Kortom, alles voor een geweldige avond uit onder één dak! Zyon komt binnenkort naar buiten met een grand re-openingsfeest van de 020 en Zyon tezamen. Hou je ogen en oren dus goed open!

19 opmerkingen

Artiest M10
"""Denk dan aan bijvoorbeeld Paul Oakenfold, Steve Lawler, Miss Kittin, Timo Maas of Sven Vath"""

Weer een leuke geldwolf gevonden...twijfel aan de waarheid hiervan...
ja, is idd wel erg enthousiast he? :)

maar goed, voordeel vd twijfel gunnen :)
Goede keuze :S
 
Wel relaxed... :)
klinkt erg duur allemaal...ook al zeggen ze tegen betaalbare prijzen
Klinkt erg goed (Y)

Zeker eens een paar keertjes gaan kijken :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 50540, 3082}
Binnenkort maar ff peeken dan. ben benieuwd
 
KOMEN MENSEN!! SUPERLEUK!
 
zo das wel vet ja...
ga wel een keertje kijken denk...

hahahahaha...
Leuke club hoor!

Die uitbreiding was echter al bij opening bekend...

Wijziging in programmering zet me wel aan het denken, meestal wordt dit gedaan als het niet echt loopt...(ik ga het eens navragen)
Artiest {SHOWLIST artist 32321, 46663}
Tis alleen niet altijd leuk... Ik ben er 3 weken geleden geweest en toen waren er 20 mensen ofzo...
Klinkt luxe... die 020 is zo'n vage tent! Eerst TIME, toen ITEM, toen 020, nu ZYON...

Wat is de volgende stap?
 
Alleen nu is het pand ernaast betrokken Xypzo. Of beter gezegt: Het pand ernaast heeft de 020 erbij betrokken.
 
ben dr al een heelle tijd niet meer geweest er zal nu niet meer zo underground zweer hangen :(
maarja t ziet dr nu ook mooi uit wil binnen kort wel ff een kijkie nemen
 
020 is allesbehalve een yuppentent, meestal wel gezellig, alleen te vaak te rustig en als het druk is, is het meestal weer te druk en te warm %-) Club Zyin geeft zijn draai ook nog niet gevonden maar op zuch wel een leuke locatie... Ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen!
trance budha was het ook nog eens beter bekend als snuif budha hopelijk word het wat kunnen we mishc weer eens een leuk avondje stad er van maken
Artiest {SHOWLIST artist 4219, 93959}
Tering wat heb ik lopen trippen in die tent 020 :|
de bar kruk droom hahaha zag Isis Erik en Danny D en nog een paar zo pardoes voor bij komen :D
Club Zyon gaat helaas misschien faiet...
Dit is echt zwaar kut laten we afwachten!