Partyflock
 
­ Nederland

Hodor uit Game of Thrones bij Poppodium Annabel voor Halloween

gepubliceerd door , op
Rave Of Thrones
22 juli 2016
De 41-jarige Noord-Ierse acteur Kristian Nairn, beter bekend als de vriendelijke reus 'Hodor', uit de HBO-serie 'Game of Thrones', is op 28 oktober aanstaande als dj te bewonderen bij Poppodium Annabel.

De acteur, die ook al enige tijd actief is als dj en producer, gaat sinds 2014 de wereld over met zijn dj tour onder de naam 'Rave of Thrones'. Poppodium Annabel in Rotterdam vormt Nairn's Europese debuut voor dit concept.

Annabel wordt voor de feestdag volledig in Halloween-thema aangekleed en ontvangt naast Nairn diverse andere artiesten. "Het idee voor Rave of Thrones ontstond eerlijk gezegd uit de obsessie voor de serie Game of Thrones die in ons bedrijf heerst.", vertelt creative director Sam van de Poel lachend. "Het wordt geen Halloween feest specifiek gericht op Game of Thrones, dus iedereen mag verkleed komen op zijn eigen manier", vervolgt hij.

Naast theatraal overvloedig decor, is er ruimte voor verschillende vermakelijke activiteiten in het poppodium op deze feestdag. Het evenement is gericht op een ultieme Halloween beleving voor de bezoeker.

Kaarten zijn beschikbaar voor €10,00 (excl. service fee) op www.annabel.nu.
Datum: 28 oktober 2016
Locatie: Poppodium Annabel, Schiestraat 18 in Rotterdam