Partyflock
 
­ Nederland

Komkommertijd: Eva Simons en Sidney Samson uit elkaar

gepubliceerd door , op
Komkommertijd: Eva Simons en Sidney Samson uit elkaar
1 september 2016
Eva Simons en Sidney Samson hebben besloten om na twee jaar een punt achter hun huwelijk te zetten. De twee gaan als vrienden uit elkaar.

De zangeres en dj kregen in 2012 een relatie en gaven elkaar in juli 2014 in de Westerkerk in Amsterdam het jawoord. Vanwege hun drukke carrières en het vele reizen hadden Eva en Sidney echter weinig tijd voor elkaar en groeiden ze uit elkaar.

'Uit elkaar gegroeid'
"In de afgelopen vier jaar is er ontzettend veel gebeurd. Beiden hebben we de wereld over gereisd, keihard gewerkt en samen hebben we geweldige muziek gemaakt. Maar als geliefden zijn we uit elkaar gegroeid", laten Eva en Sidney in een gezamenlijk statement weten. "De beslissing om een punt achter ons huwelijk te zetten valt ons allebei zwaar. Net als iedere relatie kent ook die van ons ups en downs en hebben wij de beslissing genomen om onze vriendschap in stand te houden."

3 opmerkingen

 
De twee gaan als vrienden uit elkaar

Said no one ever.
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van verwijderd op donderdag 1 september 2016 om 23:05:
Said no one ever.


zéggen kun je het altijd :p
uhm.. ze wisten toch dat ze geen tijd voor elkaar gingen krijgen? Ze hadden die drukke agenda's 2 jaar terug ook al! Iets met showbizzkoppel die elkaar uitmelken tot de koek op is?