Partyflock
 
­ Nederland

Thunderground · Combined Forces

gepubliceerd door , op
Thunderground
18 oktober 2016
FeestThunderground · Combined Forces
Datumzaterdag 22 oktober 2016
WinactieThunderground actiegesloten
LocatieEffenaar Site
Zaterdag 22 oktober 2016 strijkt het grote freestyle geweld neer in de Effenaar in Eindhoven. Thunderground is back! Deze keer met een zeer speciale editie waarbij de krachten van twee freestyle legendes worden samengebracht tot een 4 uur durende monster set om zo het vijfjarig bestaan van Thunderground te vieren. Van 22:00 tot 04:00 uur staan niemand minder dan The The Darkraver en Vince back to back achter de decks van Thunderground: Combined Forces! Ondersteund door support acts Xrazz en Omattic vs DJ Taa, dopen The The Darkraver en Vince de Effenaar tot de 'holy grounds' voor de echte freestyle liefhebbers. Met een combinatie van freestyle, early rave & millennium hardcore gaat Thunderground in 2016 alleen voor goud!

Combined Forces
Thunderground: Combined Forces wordt er eentje om dikgedrukt in de agenda te hebben staan. Zaterdag 22 oktober bundelen The The Darkraver en Vince namelijk hun krachten voor een legendarische vier uur durende set. Thunderground gaat hiermee terug naar waar het in 2011 allemaal begonnen is. B2B halen The The Darkraver en Vince alleen het beste in elkaar naar boven en zorgen ze in de Effenaar voor een freestyle madness. De speakers gaan op maximaal, want Thunderground beukt door tot in de vroege uurtjes.

Line-up
Met inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in de top van de scene is The The Darkraver zonder twijfel één van de meest spraakmakende namen in de freestyle industrie. The The Darkraver domineert de decks zoals niemand dat kan en zal Thunderground op zaterdag 22 oktober volledig overnemen tijdens deze The Darkraver & Vince Special! DJ Vince, vooral bekend door zijn uitstekende mix en scratching skills, zal The The Darkraver vier uur lang het vuur aan de schenen leggen met een combinatie van freestyle, early rave en millennium hardcore tracks. De line-up wordt compleet gemaakt door Xrazz en Omattic vs DJ Taa en de vocale ondersteuning van de avond ligt in handen van Thunderground's resident host: MC D.

Tickets
Tickets voor Thunderground Combined Forces The The Darkraver en Vince Special op zaterdag 22 oktober 2016 kosten slechts 16 euro (ex. fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via koop tickets en bij de fysieke locatie zelf.

1 opmerking

Werkzaam bij Basement Events
Artiest The Impact
"een 4 uur durende monster set om zo het vijfjarig bestaan van Thunderground te vieren. Van 22:00 tot 04:00 uur staan niemand minder dan The Darkraver en Vince back to back achter de decks van Thunderground"

uuuuhhhhhh..... als je dit zo leest draaien ze van 22:00 - 04:00 maar zijn het geen 4 maar 6 uur. Denk dat men bedoeld een 4 uurs set, maar dat de tijd niet juist is (van 00:00 - 04:00 ??)

"vocale ondersteuning van de avond ligt in handen van Thunderground's resident host: MC D."

En hier is volgens mij de verkeerde artiest aan de D gelinkt, zal Joske moeten zijn denk ik.
laatste aanpassing