Partyflock
 
­ Nederland

Pandemonium · The Desecration · Sporthallen Zuid

gepubliceerd door , op
Pandemonium
19 augustus 2016
FeestPandemonium · The Desecration
Datumzaterdag 3 december 2016
LocatieSporthallen Zuid Site
Eind dit jaar zal het fenomeen Pandemonium terugkeren naar dé hardcore-tempel, de Sporthallen Zuid, in Amsterdam. Op 3 december komt Cyndium met een gloednieuw thema 'The Desecration', vorig jaar stond Pandemonium nog in het teken van 'The Religion'. Desecration staat voor ontheiliging, dat is wat jullie gezamenlijk op deze avond zullen gaan doen met muzikaal geweld.

Met meer dan 90 artiesten, verdeeld over vijf area's, zal Pandemonium ook dit jaar weer groots uitpakken. Dit jaar zullen er meer muntkassa's en twee extra wc-groepen aanwezig zijn op het terrein. Daarnaast zijn de area's Falcon en Chamber of Terror voorzien van extra ventilatoren. Grote namen uit de hardcore-scene zullen de verschillende, indrukwekkende stages vertegenwoordigen. Naast een officieel anthem voor Pandemonium krijgen alle area's ook een eigen anthem.

Een bijzondere formatie wordt gecreëerd op de mainstage door middel van Cyndiums eigen hitmachine in samenwerking met verschillende topartiesten. Ook PCP, die jarenlang is weggeweest zal tijdens Pandemonium weer terugkeren. Sommige artiesten gaan een bijzondere act neerzetten, onder andere Endymion die ons zal gaan verassen met een millennium set.

Kaartverkoop
Pandemonium is de laatste jaren nog steevast uitverkocht, de kaartverkoop gaat sneller dan voorgaande jaren. Ze verwachten dit jaar vroeg uitverkocht te zijn. Reguliere kaarten zijn via Cyndium.com te bestellen. De VIPtickets zijn al uitverkocht. Regular ticket: €50 (ex fee).

Watch here, the Pandemonium trailer


Line-up Pandemonium

15 opmerkingen

Het enige redelijk grote indoor feest waar goeie hardcore nog centraal staat. Op frenchcore en die uptempo na :dood:
laatste aanpassing
Blijft het feest der feesten. Heerlijke opstelling weer.
 
Vind de toevoeging van up-tempo wel een beetje een schande... buiten dat om een heerlijk lineup dus ik ga me hier vast vermaken op me verjaardag :)
Inger <3
 
Aah der is weer een mainstream kneusje die niet tegen kritiek kan :')
laatste aanpassing
Zeiken op andere stijlen is vooral voor kneusjes.
top en ook niet dat gelul met het geheimhouden van de line up. beter!
 
Word de sfeer op het feest ook zo negatief :')
Lijkt me heerlijk. Early is ouwe jongens krentenbrood. Terror is al 20 jaar stiekem wel lekker en uptempo hardcore is een pleonasme :P
Uitspraak van actief op maandag 22 augustus 2016 om 11:39:
Word de sfeer op het feest ook zo negatief :')

Nooit :D altijd tiptop
Geen vos in de lineup .... Heeft daad bij woord gevoegd... Zat vorig jaar z'n hele zet op een droogje...die man heeft dorst berijp dat nou
Leeftijdsgrens?
Uitspraak van Bodhy8 op zaterdag 27 augustus 2016 om 21:39:
Leeftijdsgrens?

18, maar zou gewoon gaan. Lukte mij ook altijd vroegah. Zijn echt niet streng. Het hardcore feest van het jaar.
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op maandag 22 augustus 2016 om 11:39:
Word de sfeer op het feest ook zo negatief :')

Tuurlijk niet. Alleen sommige mensen vinden het nodig om alles wat muzikaal buiten hun eigen smaak/ interesse valt af te kraken, omdat het natuurlijk niet stoer is om alleen te benoemen wat ze zelf tof vinden :P
laatste aanpassing