Partyflock
 
­

Karma Outdoor krijgt vervolg op 30 juli

gepubliceerd door , op
flyer Karma Outdoor
Na het grote succes van de eerste outdoor editie vorig jaar, moest er natuurlijk een vervolg komen en die komt er ook! 30 Juli verandert De IJzeren Man in Eindhoven weer in het oldskool/early rave walhalla van het zuiden. Een festival, speciaal voor de echte houseliefhebbers van het eerste uur, die in de buitenlucht helemaal uit hun dak willen gaan!

Karma is een concept die inmiddels bekend staat om de super-sfeer die er altijd hangt. Een sfeer die ontstaat door de bezoekers met een gemeenschappelijke liefde voor House-muziek. De muziek waar het voor velen van hen twintig jaar geleden allemaal mee begon.

Net zoals vorig jaar is er gekozen voor één stage waar alles gebeurt, alles lekker centraal zodat je niks hoeft te missen en echt volop van alle dj's kunt genieten. De namen voor dit jaar zijn al bekend en Karma heeft wederom een bazenline-up samengesteld, die inmiddels al heel goed is ontvangen door jullie:


Met deze mooie lijst van oudgedienden bij elkaar kan het eigenlijk al niet meer stuk. Het wordt een mooie rit terug in de tijd! Dus nodig al je vrienden uit voor hét feest van het jaar en ga weer helemaal uit je dak op de muziek van toen!
Tickets voor Karma Outdoor kosten slechts €27,50 (excl. fee) en zijn alleen online te verkrijgen via [presale element=party id=308227 type=ticketscript].

Check hier de aftermovie van vorig jaar.

8 opmerkingen

Vetste festival van vorig jaar. Wat zeg ik: van de afgelopen paar jaar!

Dit jaar ga ik er weer heel graag heen. Zit alleen met een zwangere vrouw en ik hoop dat ze tegen die tijd nog een beetje rond kan waggelen :lol: Ik wacht de situatie dus nog ff af...
 
haha niet overdrijven het is een leuk feest maar zeker niet het beste feest van het jaar voor oldschool lief hebbers precies maar alles je ok voor andere stijle gaat dan niet :P

Uitspraak van StarScream op donderdag 2 juni 2016 om 23:37:
Hoeveel area's?

Gewoon 1, meer is niet nodig.
OK thanks, ik skip dan ivm de prijs.­

Uitspraak van StarScream op vrijdag 3 juni 2016 om 13:23:
OK thanks, ik skip dan ivm de prijs.­

Vorig jaar op Dominatort op een half uurtje na, letterlijk de hele dag bij de early gestaan. Sfeer en muziek vele malen minder dan een paar weken later op Karma. Dus ik skip juist die grote feesten voortaan ivm de prijs ;)
Ja ik snap jou wel, ik ben ook een beetje bezig met die ontwikkeling. Ik pak nog een paar grote feesten mee, maar bijvoorbeeld Decibel sla ik nu over. Het is mij teveel Hardstyle geworden en allemaal dagjesmensen. De speakers zijn niet zo goed, er wordt standaard gedraaid om het iedereen naar de zin te maken en je betaalt wel de HOOFDPRIJS. Het is alleen maar cashen op die grote feesten. Dagjesmensen heb je nog veel erger op feesten als Mystery Land waar ik inmiddels al jaren niet meer kom.. Laatst bij Hardshock in de rij hoorde ik alleen maar buitenlands om me heen. Ik heb nog getwijfeld over Dominator, maar jouw reactie sterkt mijn motivatie weer om er niet heen te gaan. Ik heb nu kaarten voor 1992 is 4 you in de pocket en ik verwacht veel gekke/onbekende/gouwe ouwe oldschool :D Ga jij daar ook heen?
Nee. Maar lijkt me wel een leuk feestje ja (y)