Partyflock
 

De Wipselberg maakt zich weer klaar voor Wine, Dine & Dance

gepubliceerd door , op
flyer Wine, Dine & Dance
Het zal de gemiddelde feestganger als muziek in de oren klinken: een stijlvol 25+ housefeest in een historisch landhuis midden in de Veluwse bossen. Dat het goed aanslaat blijkt uit de vele bezoekers uit het hele land. Het personeel van Princess Hotel de Wipselberg maakt zich nu, na een uitverkochte derde editie, op voor de vierde editie van Wine, Dine & Dance.

'Deze vierde editie hebben we een paar mooie verrassingen in petto. Naast het feit dat dit de zomereditie is hebben we uiteraard weer onze Apeldoornse held, DJ Yves Eaux, die onlangs nog de Giro Afterparty in City Lounge in vuur en vlam zette. DJ Leo Vanderweijden neemt de openingsset van de avond op zich. Met zijn ervaring in discotheek Pacha en de Hed Kandi feesten gaat dat dik in orde komen. Ook het visuele aspect kan natuurlijk niet achterblijven. Daarvoor hebben we deze keer twee bijzondere gasten. De deejays zullen worden vergezeld door de gerenommeerde VJ Hans Bijloo uit Teuge, die op de beats van de deep- en techhouse schitterende videokunst zal projecteren. Ook de Apeldoornse portretfotograaf Adrian Kuipers zal van de partij zijn. Hij zal een pop-up expositie verzorgen en portretten schieten van de drie best geklede dames en heren. Adrian had eerder al Robbie Williams, Ilse DeLange, Herman Den Blijker en onze eigen Yves Eaux voor zijn lens', aldus operationeel manager Sven Kobus van Princess Hotel de Wipselberg.

De gedachte achter Wine, Dine & Dance is vrij uniek. Een feest voor de leuke vrienden van leuke mensen. 25-plussers die niet tot diep in de nacht willen wachten tot een feest begint maar ook nog wat aan hun zondag willen hebben. Dat deze aanpak heeft gewerkt blijkt uit de populariteit van het evenement. Er worden deze editie zelfs buitenlandse gasten verwacht.

De 200 bezoekers worden allen stipt om 19.00 uur ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens gaan de Smaakmakers-chefs rond met diverse gerechten tijdens de walkingdinner. Ondertussen draait DJ Leo een lekkere chill-out set en kan men genieten van de expositie van Adrian Kuipers. Na het dessert is het de beurt aan de ster van de avond. Yves Eaux zal zijn kenmerkende internationale techhouse-sound ten gehore brengen. Het feest duurt tot 01.00 uur en wordt voor de liefhebbers afgesloten met een afzakkertje in stijl in de Witte Bar op het landgoed.

De vierde editie van Wine, Dine & Dance vindt plaats op zaterdag 28 mei in Landhuis de Wipselberg in Beekbergen. Tickets kosten € 37,50 per stuk en dat is inclusief diner. Voor de gasten die niet 's nachts willen terugrijden of van ver komen is er een speciale aanbieding van het Princess Hotel. Voor slechts € 65,- boek je een tweepersoonskamer inclusief ontbijt en late check-out. Meer informatie en kaarten bestellen doe je op www.WineDineAndDance.nl.