Partyflock
 
­

Mumbai Color Festival · Laatste info

gepubliceerd door , op
Zon, feest en héél véél kleurtjes: aanstaande donderdag belooft het waanzinnig lekker weer te worden! Onder anderen FeestDJRuud, La Fuente, Dirtcaps, Bougenvilla en Kris Kross Amsterdam hebben de zonnebrand dus al klaar staan... Vier jij Bevrijdingsdag op Mumbai Color Festival? Dit jaar valt de feestdag gelijk met Hemelvaart en is hierdoor een nationale vrije dag. Vind hier nog snel alle informatie & de timetable!

Let op: Er zijn nog maar enkele tickets voor €29,50 beschikbaar! Bemachtig dus nog snel een van de 'Final Tickets' via YourTicketProvider.

Timetable

Festival informatie
Minimumleeftijd
Het festival maak je vanaf 18 jaar mee! Het zou kunnen dat ze bij de ingang om je geldige legitimatie vragen, dus houd deze bij de hand.

Kleurpoeder
Het poeder dat op Mumbai Color Festival wordt gebruikt, is uitgebreid getest en ecologisch afbreekbaar, waardoor ze het oude Fort Vechten als festivalterrein mogen gebruiken. Je kunt dus zelf geen kleurpoeder meenemen.

Gezondheid
De zakjes kleurpoeder hebben geen gevolgen voor je gezondheid. Wat wel kan, is dat je allergisch bent voor kleurstof. Ze raden je daarnaast aan om een (zwem-/zonne-) bril ter bescherming te dragen, in het bijzonder lenzengebruikers! Heb je astma? Dan raden ze je af om het festival te bezoeken.

Kleding
Alle kleuren zijn het best te zien op lichte kledingstoffen. Het komt dus goed uit dat dit poeder uitwasbaar is. Ze kunnen alleen niet beloven dat er geen lichte kleurenwaas op achterblijft. Je allernieuwste outfit thuislaten dus!

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid per fiets
Woon je in Utrecht of omgeving? Fort Vechten ligt hartstikke centraal! Vanaf het Galgenwaard stadion is het maar 10 minuten fietsen en er is een grote fietsenstalling aanwezig. Bijkomend voordeel: niemand hoeft de BOB te zijn.

Bereikbaarheid per auto
Toch de BOB? Voer 'Marsdijk 2' (Bunnik, Utrecht) bij je navigatie in. Wanneer je er bijna bent, staan er borden met aanwijzingen langs de weg. Parkeren kan bij het fort voor 10 euro, op instructie van de parkeerbegeleiders.

Bereikbaarheid per OV/Pendelbus
Je kunt met de pendelbussen mee! Deze staan tegenover het Jaarbeursplein (entree Jaarbeurs) bij Centraal Station Utrecht op jou en je vrienden te wachten.Tickets voor deze reis kun je bij de buschauffeur voor 5 euro (contant) halen.
Pendeldienst heen: 11:45 -16.00 uur
Pendeldienst terug: vanaf 19:00 uur