Partyflock
 
­

Atmoz on tour

gepubliceerd door , op
afbeelding Atmoz on tour
FeestAtmoz on tour · Special Frequence pre-party
Datumvrijdag 14 mei 2004
LocatieDanssalon
Het legendarische concept Atmoz, bekend van haar Belgische clubs in Hasselt, Bertem en de voormalige club in Turnhout gaat deze zomer op tour door Nederland en België.

Voor de Kick-off van deze tour zal groots worden uitgepakt zoals alleen Atmoz dit kan en waar kan dit beter als in de Eindhovense Danssalon? Deze Frequence pre-party zal garant staan voor kinky dancers, special acts en nog veel meer ondeugende verassingen. Natuurlijk zal de Danssalon worden omgetoverd in een Eindhovense Atmoz door een unieke aankleding, meer willen we er niet over zeggen. We zullen je verassen. Het meest kenmerkende is natuurlijk de eigen Atmoz sound welke vertegenwoordigd wordt door de eigen Atmoz dj’s:

Pat Krimson
Als eigenaar van het Atmoz concept is deze Belgische top dj niet weg te denken op deze avond. Dat Pat van alle markten thuis is bewijst hij wel doordat hij dit jaar als Mc in de Atmoz Area op Frequence staat. Maar desondanks blijft hij toch vooral bekend als Dj en Producer die garant staat om zijn Belgische bommen die allemaal zijn terug te vinden op de eigen Atmoz cd’s.

Nico Parisi
Deze Dj die al meer als 10 jaar in het vak zit verzorgt wekelijks de lekkerste trance en house beats in de Atmoz clubs. Dat België te klein is voor hem blijkt wel uit zijn boekingen in Ibiza en Zuid Afrika. Nico Parisi die eerder in Spanje tourde zal 14 mei alles uit de kast halen om het begin van zijn 2e tour onvergetelijk te maken.

Davidoff
Na een vakantie op Ibiza werd hij direct besmet met het dance virus. Enkele jaren later is hij een van de meest toonaangevende dj’s in België op groove en trance gebied. Bezoekers van Frequence vorig jaar zullen ongetwijfeld zijn set nog herinneren en daarom wordt er ook hoog ingezet op hem tijdens de Frequence pre-party.

Daniel June
Sinds de eerste editie van Frequence, waar Daniel June nog in de Talentarea draaide, is het niet onverdienstelijk gegaan met hem op dj gebied. Dit werd al snel opgemerkt door Pat Krimson waarna Daniel June werd uitgenodigd om als vaste Dj te komen draaien in Atmoz Turnhout. De Frequence resident, zoals je Daan wel mag noemen, gaat zeker weer de oude Hasselt sfeer creëren die we weer te lang hebben moeten missen.

Jessy
Dat je ook moet oppassen voor je eigen vriendin bewees deze dame. Na een aantal jaar trouw mee te zijn gegaan naar de optredens van haar vriend (Dj Daniel June), was Jessy vast besloten om het mixen ook zelf onder de knie te krijgen. Snel vlogen de boekingen binnen en ze heeft inmiddels al op feesten gestaan waar veel Dj’s alleen maar jaloers op kunnen zijn. Haar eerste eigen plaatje, Jesselyn – Tonka, wordt door alle grote Dj’s inmiddels gedraaid en natuurlijk kun je hem ook van haar verwachten tijdens deze Kick-off party.

Atmoz on Tour land op vrijdag 14 mei 2004, om 22:00 uur in de Eindhovense DansSalon. Minimum leeftijd om binnen te geraken is 18 jaar. Openingstijden zijn van 22:00 tot 05:00 uur en na 03:45 uur is er geen toegang meer. De entreeprijs bedraagt € 10,-. Tijdens Atmoz on tour gelden de algemene voorwaarden van Pure Events, welke terug te vinden zijn op www.pure-events.nl

21 opmerkingen

Atmoz rules _O_ moeten we toch cker ff gaan kijken......
 
feest is op mij fuckin verjaardag :s
 
Beterzz!! Ga ff kijken of het in de buurt komt van Atmoz Vosselaer!
Karin24 3 mei 2004 07:46
Beterzz!! Ga ff kijken of het in de buurt komt van Atmoz Vosselaer!

Op z'n minst!!!!;p
laatste aanpassing
atmoz lijk me wel vet
Atmoz :respect:
Gaan we ckers naar toe!!

Good old ATMOZ timeZZZ!!!!!!!!!!!
 
Atmozzzzzz, blijft toch een van de beste concepten allertijden!!!!!!!!!

Alleen ik mis dj Francois bij de line up.......­!!!!!!!!!!!!!
vet vet vet super gewoon!!!
niks beters als weer een keertje
die goeie atmoz muziek :D mooie tijden gehad
 
Kut he, als je Belgie niet meer in mag? hehe
 
als mijn zusje niet dan een feestje ter ere van haar afstuderen zou geven was ik er zeker bij geweest.­

maar helaas...­
atmoz 1 vd vetste discotheken waar ik gewees ben!!!
Al;­i G doet ook allemaal gekke dinhen.­ hij izmnie temhouwe nu ik hem aan kkkk kijken ben oo k nie nu die @­ he is angel shit kijken iszzzzzz@­ gvd wat the uvk is hier saa nnn die hand an ....­
 
Ben erbij!!!

Ff naar Daantje kijken.. ik hoop dat hij een mooie draai tijd krijgt... (Y)

Tot vrijdag allemaal..
van 23.00 tot 24.00 en van 2.00 tot 3.30....moet goed komen d8 ik zo!!!:D:D