Partyflock
 
­ Nederland

Ben je bij deze lente editie van 7th Heaven op 23 april ook weer van de partij?

gepubliceerd door , op
7th Heaven
1 april 2016
Feest7th Heaven · The Saturday Night Edition
Datumzaterdag 23 april 2016
Winactie7th Heaven actiegesloten
LocatieRodenburg Site
April doet wat die wil en 7th Heaven Events natuurlijk ook, daarom trakteren zij ook op 23 april weer alle dames op gratis entree tot 23:30 uur. Een goede binnenkomer, en daar komt nog eens een gratis welkomstdrankje voor iedereen bij. Voeg daarbij ook nog een flinke lijst met populaire en gewoon lekker draaiende DJ's, dikke LEDschermen, de leuke en mooie danseressen, knallende Co2 effecten, confetti, een lasershow en opzwepende Mc's en je hebt het perfecte recept voor een heerlijke nachtje 7th Heaven Events samen met je vrienden en vriendinnen in één van de leukste clubs van Midden Nederland, de Rodenburg in Beesd!

Hoe populair de 7th Heaven Events feesten inmiddels zijn bleek ook afgelopen editie weer, toen 7th Heaven Events vierde dat dit feest alweer 3 jaar in Club Rodenburg wordt gehouden. Het was een gezellige drukte met twee zalen vol lachende en genietende bezoekers. De foto's van deze Anniversary editie kun je intussen terugvinden op de Facebook pagina van 7th Heaven Events en natuurlijk op de eigen website, 7thheaven.nl.

Nog even nagenieten van het feest op 26 maart? De mooie nieuwe aftermovie is inmiddels ook klaar en staat online! Kijk maar even mee:De stijgende lijn die in die afgelopen drie jaar is ingezet lijkt voorlopig nog door te zetten en ook voor 23 april verwacht de organisatie dat het een supergezellig feest zal worden! Ben jij er ook weer bij deze lente editie?. Ook voor deze 7th Heaven Events is er weer een mooi pakket aan Dj's en dans-acts voor je samengesteld om een heerlijke nacht mee te beleven. Kijk je even mee naar de line-up?

Line-up 7th Heaven Events 23 april
Ruben Vitalis
Chris Scott
MEM
Ko-c
Ed Mission
Mario Rivano
Faustino Dos Santos
Bobby Mimosa
Maliqe
Mc J & Mc UB

Lounge area:
Johan D & FriendsGenoeg lekkere beats om naar uit te kijken op 23 april toch? En het blijft niet alleen bij spetterende shows en DJ's, ook aan de innerlijke mens is gedacht, en op de avond kun je regelmatig genieten van verfrissende bakjes vers gesneden fruit dat op de avond zelf wordt klaargemaakt en verkoelende ijsjes die je persoonlijk worden langs gebracht door leuke en vriendelijke dames. Hoe luxe is dat? Bij 7th Heaven Events staat jouw ervaring als bezoeker voorop!Zo vlak voor de Nationale Koningsdag pak je nog even een mooi feest mee bij 7th Heaven Events want stappen doe je natuurlijk het best in het weekend op zaterdag! De dames mogen tot 23:30 uur allemaal gratis naar binnen. Maar hoe doe je dat dan als man? Dan haal je het best vooraf al voor maar € 10,- je kaartje via de voorverkoop. Aan de deur kost een kaartje voor 7th Heaven Events € 18,50. Voorverkoop is dus zeker veel voordeliger!

Zet 7th Heaven Events op 23 april vast in je agenda, dan kan er niets tussen komen. Houd je van een lekker feestje op zaterdag dan zit je in de Rodenburg goed die dag. Zien ze jou ook weer lekker genieten bij 7th Heaven Events?