Partyflock
 
­ Nederland

Q-Factory pakt koninklijk uit met hemelse line-up

gepubliceerd door , op
Zowel de titel als de line-up belooft veel goeds in het nieuwste muziekpodium dat Amsterdam rijk is. Met The Sky Is Orange laat Q-Factory zien ook de weg van de kredietwaardige dance ingeslagen te zijn. Tijdens Koningsnacht dinsdag 26 april is het succesvolle platenlabel Lost & Found Records van Israëlisch wonderproducent Guy J uitgenodigd om de grote zaal te hosten. Voor deze kleurrijke editie heeft hij niet de minste gasten uitgenodigd. Landgenoot Guy Mantzur, Neerlands trots Eelke Kleijn en Engelse progressive icoon Nick Warren complementeren te grote zaal.

Maar dit sferische oranjefeestje is hierbij nog niet compleet. Jaap Ligthart, Warren Fellow en Olivier Weiter complementeren het geheel, waarvan vele media het feest op voorhand al hebben getipt als 'one to watch out'. Het komt niet vaak voor dat zeven artiesten op een line-up, verspreid over twee zalen, muzikaal en vriendschappelijk sterk met elkaar verbonden zijn. Dat deze boodschap overspringt op het publiek mag duidelijk zijn. De kaartverkoop loopt namelijk inmiddels in volle vaart.

Zaalindeling

Zin in een ontdekkingstocht? Kom dan naar Q-Factory en laat al je zintuigen verrassen tijdens The Sky Is Orange! Tickets zijn te koop via Ticketmaster.

5 opmerkingen

Dit is wel heel vet!
Uitspraak van janes op maandag 11 april 2016 om 17:22:
Dit is wel heel vet!

Inderdaad! Tickets dan ook al een tijdje in de pockey :)

succesvolle platenlabel Lost & Found Records van Israëlisch wonderproducent Guy J uitgenodigd om de grote zaal te hosten. Voor deze kleurrijke editie heeft hij niet de minste gasten uitgenodigd. Landgenoot Guy Mantzur, Neerlands trots Eelke Kleijn en Engelse progressive icoon Nick Warren complementeren te grote zaal.
Echt wel heerlijk dit ja!
Jaap Ligthart, DE belofte van 2016.. goed hoor die gozer..