Partyflock

Wastelands Post Apocalyptic Decadence editie

 

Wastelands Post Apocalyptic Decadence editie

gepubliceerd door , op
Wasteland (flyer)
FeestWasteland · Post Apocalyptic Decadence
OrganisatieWasteland Site
 ⊂ Vault Events Site
LocatieNorth Sea Venue Site
Datumzaterdag 16 april 2016
WinactieWasteland actie, gesloten
StadZaandam
Zet zaterdag 16 april in je agenda want het is tijd voor de Wasteland – Post Apocalyptic Decadence editie! Het belooft een spectaculaire nacht vol top entertainment, sensatie en verleiding te worden, iets waar Wasteland nu al meer dan 20 jaar nummer één in is. Wasteland staat immers niet voor niets bekend als 'The Wildest Party on Earth'.

Voor de Post Apocalyptic Decadence editie werkt Wasteland samen met de fanatische modeontwerper Katarzyna Konieczka welke een spectaculaire modeshow zal geven. Konieczka staat bekend als Avant-Garde fashion designer en is afgestudeerd aan The International School of Costume & Fashion Design. Haar unieke handgemaakte creaties zijn te vinden in videoclips, in vele editorials van bekende tijdschriften en worden gedragen door internationale artiesten zoals Lady Gaga en Lana Del Rey. Een andere show om naar uit te kijken is de fetish fashion show van Brigitte More en de performance van het altijd fantastische fetish icoon Nikita Klosewood Frankrijk.

De veelzijdige DJ line-up is ook kenmerkend voor de Wasteland partysfeer: vijf verschillende muziekstijlen in drie verschillende zalen! Internationaal bekende DJ's als Funkerman, Lucien Foort, Benny Rodrigues en zorgen voor een opzwepende party vibe. De strikte dress code vormt een belangrijke basis voor de unieke sfeer op Wasteland zodat gelijkgestemden optimaal kunnen genieten van de ultieme beleving. Wastelands meedogenloze Doorbitches verwachten dan ook een breed scala aan creatieve, fantasierijke fetish fashion outfits te zien. En voor de aankomende april editie wordt de Post Apocalyptic Decadence – twist zeer gewaardeerd.

De laatste twee decennia blijft Wasteland haar publiek groots vermaken en streeft daarbij altijd naar verbetering. Elk feest heeft een ander thema om zo het beste uit de outfits, het decor, de shows en de speelse sfeer te halen - dit alles ondersteund met een sprankelende dosis theater. Het belooft een fantastische editie te worden! Voor meer informatie zie: www.wasteland.nl. Tickets bestel je bij Ticketscript.