Partyflock
 
­ Nederland

Finale JRS-DJ Competition

gepubliceerd door , op
Winnaar draait 15 mei op het Future Dance Event

Alkmaar - De DJ Competition, die dit jaar volledig in het teken staat van het Future Dance Event en in het kader van ‘750 jaar Alkmaar’, nadert zijn einde en bereikt daarmee zijn climax. Speciaal voor deze finale heeft de organisator (JRS Productions & bookings) besloten uit te wijken naar Podium Atlantis. De vier finalisten vechten in een zinderende strijd om wie als eerste op het Future Dance Event in de Wielerbaan 15 mei mag draaien. Als klap op de vuurpijl is er direct na de uitslag van de finale een nieuwe editie van ‘Fingerlickin’!

Voorrondes
Dat er in deze finale op het scherpst van de snede gestreden wordt, staat op voorhand al vast gezien het zeer hoge niveau van de deelnemers tijdens de voorrondes en de halve finale. Tijdens deze voorrondes maakten de geselecteerde DJ’s met hun draaikunsten een zeer goede indruk, zodat de jury keer op keer voor een zeer lastige opgave stond om de juiste DJ’s door te laten gaan.
In de halve finale bleek de keuze voor deze DJ’s niet ongegrond, de zeven halve finalisten maakten er een waar spektakelstuk van. Van deze zeven halve finalisten gingen er uiteindelijk vier door naar de finale. Dit zijn de DJ’s Bart B More, Sven S., Desperado en DJ Groovar; zij zullen op zaterdag 8 mei strijden om een platenbon ter waarde van €100,- én de felbegeerde plaats op het Future Dance Event! Bezoekers van de Finale maken kans op een VIP kaartje van het event, aangeboden door de sponsor: Hogeschool INHOLLAND Alkmaar.

Fingerlickin’
De finale van de DJ Competition is van 20:00 uur tot 23:00 uur in de grote zaal, maar is echter niet het enige dat op zaterdag 8 mei in de Atlantis op het programma staat. Na afloop van de finale zal er namelijk weer een editie van Fingerlickin’ zijn! Fingerlickin’ is een frisse clubavond voor liefhebbers van funky house en groovy techno. Naast de muziek van dj’s Killer B en Flo wordt er ook veel aandacht besteed aan de decoratie en sfeer in de zaal. Deze keer staat het feest geheel in het teken van de lente. De 'spring edition' houdt dus in: felle kleuren, frisse beats, bloemen en lentekriebels. Het wordt weer een avond om je vingers bij af te likken.

Meer informatie is tevinden op www.jrsproductions.nl

9 opmerkingen

 
Artiest Frank B
Succes martin & groovar (Y)

en niet te hard draaien hé jullie! :P
Ik kom misschien ook wel ff kijken :)
Thanx Frank B. Jij had er eigenlijk ook moeten staan, maar het is voor eric e een beetje lastig opbouwen na jouw schranz set ;-)
Wat een losers daar in Alkmaar. Lekker draaien voor drie man en een paardekop in een oud hollandsch cafe (y)
 
Lekker draaien voor drie man en een paardekop in een oud hollandsch cafe


haha het kan altijd nog erger zoals in een gothic tent :$ :S :D
Artiest ZaVen
And the Winner issssssss:

DJ Martin

Gefeliciteerd Martin en suc6 a.s. Zaterdag op het Future Dance Event.

:D
 
beetje triest een goed initiatief afkraken!! Atlantis rules, so is JRS!!!

Veel succes op Future en misschien tot zaterdag!!

dikke (k) Lonneke
 
Damn martin! vuile R&B boer! gefeliciteerd man! (Y)
 
Jaaaaaaaaa Debbie beetje sneu om dingen af te gaan kraken hoor.. Al laat je iedereen nou gewoon in z'n waarde..!
Dan zullen ze dat ook bij jou doen.

Alle goede dj's zijn klein begonnen en een podium als Atlantis is de uitgesproken plek om te beginnen. Als je er niks zinnigs over weet te zeggen hou dan gewoon je b... mond okee?