Partyflock
 
­ Nederland

Rebirth Festival presenteert twee vette hostings op zondag 10 april

gepubliceerd door , op
Het tweede weekend van april is vaste prik voor Rebirth Festival, dé kick-off van het festivalseizoen. Day 2 van Rebirth Festival staat in het teken van twee avontuurlijke hostings. De mainstage wordt omgetoverd tot de muzikale keuken van Frequencerz, die de bezoekers bedienen op een onvergetelijke hardstyle experience met de spectaculaire presentatie van hun nieuwe album.

In area 2 laten de mannen van Puinhoop Kollektiv je kennis maken met Puinhoop Extravaganza. Dit gaat natuurlijk uit de hand lopen! Als dit nog niet uitdagend genoeg is, kun je in area 3 kennis maken met lokale specialiteiten! Durf jij het aan!?

Allereerste Frequencerz Medium Rare-hosting
De Rebirth Mainstage is op zondag 10 april het toneel voor de eerste Frequencerz Medium Rare-Hosting. Tijdens deze unieke hosting hoor je alle nieuwe tracks en natuurlijk heb je ook de gelegenheid om een gesigneerd album aan te schaffen! Naast verschillende optredens van Frequencerz en artiesten die dicht bij hen staan zoals onder andere B-Front, Ran-D, Hard Driver en Da Tweekaz staan er ook vette battles op het programma met Warface en Jack of Sound.

Check de teaser voor wat je nog meer kunt verwachten!



Puinhoop Kollektiv presenteert Puinhoop Extravaganza
Dit jaar slaan Rebirth & Puinhoop Kollektiv de handen ineen voor de meest bizarre stage die Rebirth Festival ooit gekend heeft! Over de top theater, circus, rariteiten & spektakel. Een expeditie vol extremen waar niets maar dan ook werkelijk helemaal niets te gek is: Puinhoop Extravaganza. De naam zegt het al, Puinhoop Kollectiv gaat wederom laten zien waarom zij hun naam waard zijn en gaan ons van een spectaculair feestje voorzien. Samen met namen als o.a. LNY TNZ, David Ghetto, Def Rhymz, Sebastian Bronk en The Boy Next Door ft. Franklin MC gaat het dak eraf!

Bekijk snel de extravagante teaser:



Gezellig kent geen tijd
Rebirth is natuurlijk niet compleet zonder de Gezelligheid kent geen tijd-area. Dit oergezellige concept biedt ruimte aan de liefhebbers van het levenslied. Speciaal voor de trouwe Rebirth bezoekers wordt een groot bruin café́ opgebouwd. Feestgarantie in een sfeervolle ambiance dus. Je kunt dus komen luisteren en dansen bij de optredens van: Henk Dissel, Lamme Frans, John West, Seango, Jeroen van Zelst, Tiger Broods, Mitchell en Feest DJ XXL.

Kaartverkoop
Tickets voor Rebirth Festival Day 2 kosten €25 en koop je via www.rebirth-festival.nl/tickets.

Minimumleeftijd: 17+
De minimumleeftijd om Rebirth Festival te bezoeken is 17 jaar. ID is verplicht.

Pendelbussen
Ook dit jaar zullen er vanaf station Den Bosch pendelbussen rijden die aansluiten op het nachtnet. Check voor tijden: www.rebirth-festival.nl/pendelbus