Partyflock
 
­ Nederland

Dance4Freedom · Kom jij ook feesten voor vrijheid en het recht om jezelf te zijn?

gepubliceerd door , op
Dance4Freedom op 9-4-2016 in de WesterUnie te Amsterdam combineert dansbare muziek met alle waarden waar Amsterdam al eeuwen om bekend staat, zoals vrijheid, diversiteit, respect, tolerantie, leven en laten leven, genieten en laten genieten. Dance4Freedom verwelkomt en verenigd dan ook alle extravagante nachtvlinders en Flamboyante vrijheidsfiguren; van alle leeftijden van 18 tot 80, van alle seksuele voorkeuren en GLBTI, enz., van alle nationaliteiten en afkomst en alle levende decorstukken in hun eigen dresscode, met alle make-up, mode en haarstijlen, allemaal en helemaal uitgedost en uitgerust om voor vrijheid flink los te gaan.

Dance4Freedom is volledig crowd-powered en promoted, help daarom mee door:
  • Kom naar Dance4Freedom: Hou je van dansen en vrijheid en even helemaal jezelf zijn? Kleed je zoals je altijd al hebt willen uitgaan of kom zoals je bent maar Dance4Freedom!
  • Start jouw eigen Dance4Freedom challenge op projectaware.nl
  • Koop je tickets via koop tickets
  • Meer info/steun Project Aware op: http://projectaware.com


Voor de komende early-believers geven ze gratis ook nog 100 Project Aware shirts weg



Dance4Freedom is méér dan alleen goede muziek en een geweldige nacht uit. Dance4Freedom gaat om jou en om hoe en wie je bent! Lekker dansend zoals je nog nooit eerder hebt gedanst; je vrij voelend op de dansvloer, volledig en echt jezelf kunnen zijn terwijl je geniet van-, en één wordt met, de muziek. De muziek en de mensen – de mensen en de muziek!
Dance4Freedom is een project van de moderne mensenrechten organisatie/beweging Project Aware. De twee initiatiefnemers, Atreya en Jeroen, zijn zich in de Himalaya niet alleen bewust geworden van het belang van vrijheid en maken via verschillende projecten onder de vlag van Project Aware anderen ook Aware, maar zijn ook al jaren graag geziene, good-vibed, party personen die al heel wat jaren welkom zijn in de uitgaansscene van o.a. Amsterdam en Barcelona. Tijdens Dance4Freedom komt hun jarenlange ervaring bijeen in de vorm van feest voor vrijheid met goede muziek en super sfeer waar uitgaan nog leuker en anders wordt door even lekker jezelf te kunnen zijn.
Een Dance4Freedom evenement bijwonen is als een soort speciale super demonstratie waar jij, samen met andere gelijkgestemde party people, een signaal van vrijheid belichaamt. Kom de lancering van ons nieuwe people-powered platform vieren en steun meteen de start van de missie! Dance4Freedom gaat altijd over jou! Jij bent degene die de toon zet en de sfeer bepaald. Ieder Dance4Freedom evenement wordt een wereld op zich waar je laat zien waar deze wereld en een goede avond uit, nou om gaat.

Iedere Dance4Freedom is anders maar altijd met de basis elementen zoals (opkomende) top-DJ's, VJ's, acts en alles wat jij je maar kan voorstellen op zo'n vet feest, tot aan de erg fijne en inmiddels beroemde, unieke en ultieme vrijheidsvibe, die Dance4Freedom definieert en waar iedereen echt zichzelf kan zijn. Omdat iedereen die aanwezig is vrijheid belangrijk vindt zijn zij het die Dance4Freedom delen en promoten binnen hun eigen (social media) netwerk. Hierdoor zorgen zij direct voor naamsbekendheid, free publicity, media aandacht, Traffic naar de site/community en hun bijdrage aan het doel. Alle opbrengsten van de kaartverkoop gaan regelrecht naar het startbudget van 'Project Aware, Freedom - The Next Step', waar we van awareness naar actie zullen schakelen. Door een Dance4Freedom bij te wonen financier je dus de toekomst van vrijheid en draag je bij aan de community, campagnes en de missie.

Dank voor je steun!