Partyflock

Obnoxious sluit clubseizoen af

 

Obnoxious sluit clubseizoen af

gepubliceerd door , op
De afsluiting van het clubseizoen is in zicht, het is bijna tijd voor de festivals! Maar nog één keer laten ze jou de voordelen zien van een binnenfeestje. Naast de hardstyle variant Insidious]op vrijdag 1 april (ja, echt waar!) zorgt Clever Events namelijk ook voor een house variant.

Het zonnetje laat nog even op zich wachten, dus waan je nog even in de wereld van Obnoxious. Op vrijdag 8 april zal Obnoxious vertegenwoordigd worden door Boevenbende, La Fuente en Freddy Moreira. MC The Beard Squad zal deze avond hosten. Zij zorgen dat jou clubseizoen knallend afgesloten wordt.

Winnaar DJ contest
Vele house-talenten stuurden hun mix in, maar na een zorgvuldige selectie wordt duidelijk wie deze contest wint en deze editie van Obnoxious mag openen. Je kan de livesets beluisteren via Mixcloud. De winnaar zal op 31 maart bekend gemaakt worden.

Bereikbaarheid
Indien je met de auto komt is het navigatieadres Kerkstraat 60A, 5411 BC Zeeland (Noord- Brabant) Parkeren is gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Plan je reis via www.9292ov.nl

Winacties
Om kans te maken op tickets kun je meedoen met de winactie op Partyflock. Ze verloten onder de deelnemers twee gastenlijstplaatsen.

Kaartverkoop
Wees verzekerd van tickets en koop deze in de voorverkoop. Kaarten in de voorverkoop kosten slechts €10 (ex. fee) en zijn hier verkrijgbaar.