Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland kijkt na succesvolle Superheroes editie naar de toekomst

gepubliceerd door , op
Crazyland Super Heroes is alweer voorbij en wat een succes was het. Mensen hebben op Partyflock de waardering als "geweldig" gegeven. Het hoogst haalbare wat er is. Ondanks dat er echt heel veel mensen ziek waren (beterschap voor iedereen!) was het feest van het begin tot het eind een overlading van sfeer, gezelligheid en dansende mensen. Crazyland zoals Crazyland bedoeld is. Alle mensen zagen er fantastisch uit en ook de dj's deden heel goed mee met de dresscode. Alle foto's staan op www.crazyland.org . Nu staan de volgende feesten alweer voor de deur en ze hebben het voor de gemak maar even alles op een rij gezet. Vele zijn met hele leuke acties voor jullie:

Pleasure Island Festival 10 september 2016
Pleasure Island Festival was in 2015 één van de leukste festivals. Totaal uitverkocht en een ongekende sfeer. Dit jaar heeft dit festival leuke, extra kleine en middelrote area's erbij om het nog gezelliger te maken. Vorig jaar waren er zes area's en nu zijn dat er zeven in totaal. Hier komen de hostings van Pleasure Island Festival: Pleasure island mainstage, HardClassics, Oldschool Gangsters, House of Tech, Timelock freestyle, ALX-Bookings en Decade 1990-2000. Pleasure Island is trots zulke hostings te hebben!

Er zijn hele mooie aanbiedingen van kracht. Een super early bird kaartje voor maar €27,50 en een early bird VIP kaart voor maar €40! Koop via koop tickets of
koop tickets je kaartje in de early bird. Er zijn ook kaarten te koop bij Primera.

Hier de aftermovie van afgelopen Pleasure island:





B.I.T.C.H festival 11 juni 2016
B.I.T.C.H festival komt er weer aan deze zomer! En hoeveel mensen hebben ze niet blij gemaakt? Heel veel mensen vragen zich nog steeds af waarom het maar één keer in de twee jaar is. Dat is puur om het speciaal te houden en hoe speciaal is het wel niet?! Het feest zit vol met sexy, mooie mensen die van een heerlijk stout en ontspannen sfeertje houden. Een sfeertje waarbij van alles kan gebeuren, maar niet niets hoeft. B.I.T.C.H festival is een antwoord op de populaire B.I.T.C.H feesten die tweemaal per jaar plaatsvinden en die tegenwoordig al dik twee maanden van te voren zijn uitverkocht. Mede omdat een overbrugging van februari naar oktober wel heel erg lang is, heeft de organisatie van B.I.T.C.H dit festival in het leven geroepen. Het feest duurt van 17:00 uur tot 06:00 uur en is zowel in- als outdoor. Outdoor zullen er weer heel veel verrassende acts en stages komen. Een must voor de B.I.T.C.H die-hard.

De kaarten gaan weer hard! Nu al zijn de VIP kaarten online uitverkocht en het gaat niet lang duren of de gewone kaarten zijn online ook uitverkocht. Koop bij koop tickets of koop tickets] je kaartje. Op is op! Wacht niet te lang! Er zijn ook kaarten te koop bij Primera.

Hier de aftermovie van afgelopen B.I.T.C.H:




Crazyland 5 november 2016
Crazyland was weer de bom afgelopen zaterdag en mensen kijken nu alweer uit naar de volgende. Afgelopen editie was qua thema erg gewaagd, maar aanstaand thema is zo vet en veelzijdig daar kun je niet omheen. 'Dark circus of Pleasure'. Het publiek kennende zal zich weer flink uitdossen met kleding en schmink. Kom als dark queen, evil phantom, halloween, dark mistress, clown, gothic princess, fantasy death, Mr. Skeleton, screaming gost, sexy devil, freaky templar, sexy vampire, Freddy Krueger, nar, The Joker, horror queen, sexy pierrot, living doll of cirque sinister.

Koop je kaartje in de early bird via koop tickets of koop tickets. Er zijn ook kaarten te koop bij Primera.

Hier de aftermovie van afgelopen Crazyland:




3 opmerkingen

Is de datum van BITCH oktober ook al bekend? Ivm vakantieplanning... het zou zonde zijn als we daar niet bij konden zijn ;-)
En Royal Splash? :X
 
Super vet alle party's van crazyland.