Partyflock
 
­ Nederland

Mindblowers komt eenmalig terug met een knetterharde reünie

gepubliceerd door , op
Mindblowers
7 april 2016
FeestMindblowers · Back Once Again
Datumzaterdag 9 april 2016
Locatie't Ukien Site
In de jaren 2006, 2007 en 2008 wist Core Dance Event landelijke bekendheid te krijgen door een kleinschalig evenement met de grootste artiesten uit de hardcore scène neer te zetten. Het idee achter Mindblowers was; een regionaal georiënteerd en betaalbaar hardcore feest, met de kwaliteit van landelijk niveau. Al vanaf de tweede editie bleek het concept bij een breder publiek aan te slaan en kwamen de bezoekers zelfs van buiten de landsgrenzen. Elke editie draaide uit op een fantastische beleving me een bomvolle en doorgaans uitverkochte zaal. De aller grootste hardcore artiesten zijn destijds afgereisd naar Kampen, om er keer op keer een onvergetelijke nacht van te maken. Eind 2008 viel helaas het doek voor Mindblowers waarmee er een groot gat viel in de hardcore scène in de regio van Zwolle. Inmiddels is dit gat door diverse organisaties met liefde opgevuld.

Nu, tien jaar na de eerste editie van Mindblowers, hebben sinaK-E en Icon de koppen weer bij elkaar gestoken. De twee frontmannen van Core Dance Event willen eenmalig het gevoel van toen laten herleven. De oude gabbers van weleer, maar ook de nieuwe generatie, zullen nog één keer bij elkaar komen om te voelen wat Mindblowers zo geweldig maakte. Natuurlijk zal alles plaats vinden op het vaste honk, namelijk 't 't Ukien in Kampen. Een locatie die sinds midden jaren '90 al bekend staat om zijn perfecte underground hardcore sfeer, met de mogelijkheid tot extreem hard en zuiver geluid. Inmiddels is de locatie volledig gemoderniseerd en bezit het alle faciliteiten van deze tijd, inclusief de hoognodige klimaatbeheersing!

Speciaal voor deze reünie is er flink gespit in de archieven en is er een greep gedaan uit de beste artiesten uit de geschiedenis.

Partyraiser:
Dat Partyraiser weet hoe hij Kampen moet laten schudden, weten we inmiddels allemaal. Meer dan eens, namelijk in 2006 en in 2007, heeft hij een poging gewaagd om 't 't Ukien volledig van de kaart te vegen. Op deze reünie zal hij de grootste, hardste en snelste klappers van die tijd nog één keer de zaal in smijten. It's time to Raise the Party and Blow your Mind!

Miss Zelda:
The queen of early rave! The queen of 100% vinyl! The queen of... Mindblowers!
Miss Zelda stond aan de wieg van Mindblowers. Twee edities was zij aanwezig, waaronder de aller eerste. Gabbers uit alle windstreken kwamen naar Kampen om haar de echte up tempo early sound te horen draaien. Helaas horen we nog te weinig van deze godin, maar speciaal voor deze reünie stoft ze met genoegen haar platen af voor een 100% early rave vinyl set!

Reiner:
De echte Rotterdamse early sound is aan deze man toevertrouwd. In de huidige tijd kennen we deze held beter onder de naam Radiate, waarmee hij onder Offensive Records één van de sterkhouders is. Met ervaring van ruim 15 jaar in de scène, weet Reiner wel hoe hij een zaal op de kop krijgt. In Kampen heeft hij dat meerder malen bewezen!

Lunatic:
Een graag en veel geziene gast in Kampen, en een echte Lunatic. Hard, harder, hardst is aan deze DJ toevertrouwd. In het verleden een belangrijke naam onder Enzyme Records. In de huidige tijd vooral een man van het echte uptempo werk op onder andere Partyraiser Records. Verwacht op deze avond een mix van de oude rammers, afgewisseld met frisse en nieuwe tracks.

sinaK-E & Icon:
De twee frontmannen van Mindblowers zullen op deze reünie natuurlijk doen waar zij goed in zijn, namelijk de hardste knallers ten gehore brengen en iedereen volledig uit z'n plaat laten gaan! Op 9 april zullen zij nog eenmaal lijnrecht tegenover elkaar staan en uitmaken wie het aller hardst is. In deze speciale battle zullen zij de aller dikste tracks van "toen" keihard door 't 't Ukien dreunen, zoals alleen zij dat kunnen!

The Guardian:
Op een reünie in de regio van Zwolle, mag deze oude rot natuurlijk niet missen. Ten tijde van Mindblowers timmerde The Guardian hard aan de weg als 50% van de Serial Killaz. Onder het label van Masters of Hardcore verscheen de één na de andere vette track. Helaas heeft hij zijn DJ carrière al geruime tijd op een laag pitje staan, maar voor Mindblowers is The Guardian Back Once Again!

The Housekeeper:
Van early rave tot millennium hardcore, veelzijdig in optima forma. Beukende beats met net iets extra's, dat is waar het bloed van Toby a.k.a. The Housekeeper sneller van gaat stromen! Deze kleine man weet waar hij groot in is, namelijk een dansvloer volledig op zijn kop zetten. Vol energie en overgave heeft hij in het verleden Kampen doen schudden.

Ex Inferis:
De terror God van Kampen. Een artiest met een groot hart voor de snelste klassiekers, gedraaid vanaf het zwarte goud. 100% vinyl en 100% terreur. Vele malen heeft Ex Inferis de zaal leeg mogen vegen en ook op een reünie als deze heeft hij de schone taak om het laatste restje energie eruit te werken bij de die hards die tot het naadje willen gaan!

MC Double T:
De regie van de avond ligt in handen van niemand minder dan MC Double T. Een MC met ijzersterke lyrics die een zaal echt net het stapje extra kan geven aan de zij van elke DJ. Iemand die de sfeer weet aan te voelen en op te krikken. Op Mindblowers is deze man drie maal de "master of ceremonies" geweest. Op deze reünie is hij dus ook volledig onmisbaar.

Zet Mindblowers nu in je agenda en scoor je ticket voor slechts €15 in de voorverkoop!