Partyflock
 
­ Nederland

Fuck Ibiza, choose Destination Decibel

gepubliceerd door , op
Fuck Ibiza, choose Destination Decibel
16 maart 2016


Vrijdag 19 augustus 2016 openen de poorten van Park East & Camp West op Beekse Bergen voor de ultieme Decibel outdoor ervaring! Met duizenden andere feestgangers verblijf je op het gezellige campingterrein of in een van de luxere accommodaties. Net zoals afgelopen jaar kun je dit jaar ook helemaal los gaan tijdens de Friday kick-off party, Saturday night party en de Sunday closing party!

Weekend Party Ground
Voor de echte diehards die niet genoeg parties kunnen pakken, zijn er tijdens Decibel the weekend maar liefst drie extra parties! Trap het weekend af tijdens de Friday kick-off party, ga door met de Saturday night party en sluit geheel in stijl af op de Sunday Closing party!

The festival
Naast een heel weekend feest draait het natuurlijk vooral om Decibel outdoor – the festival dat op zaterdag 20 augustus plaatsvindt. Samen met je vrienden ga je maar liefst 12 uur lang los en ontdek je alles wat de hardere stijlen je te bieden hebben.

Weekend activities
Tijdens Decibel - the weekend zul je je geen moment vervelen! Zo is er weer een 24-uurs café en kun je je DJ talent showen in de Show your talent –area! Nieuw dit jaar is de exclusieve Escape Room (ontsnap jij op tijd?) en The voice of Decibel.

Mis het niet! - De voorverkoop van Decibel outdoor - the weekend is al gestart en de vaste accommodaties zijn bijna uitverkocht. Koop je tickets via www.tickets.b2s.nl of je vaste accommodatie www.libemavakantieparken.nl/decibel

4 opmerkingen

exclusieve Escape Room (ontsnap jij op tijd?)


Hoeveel gaan m daar flippen onder invloed van.... :roflol:

Mini-vakantie.....ik trek het niet en vind het allemaal wat te prijzig, maar als het je ding is, zijn al die meerdaagse festivalpretparken wel cool :yes:
Decibel is leuk voor de zaterdag maar de zondag en vrijdag waren het toch net niet. Bij defqon allemaal net wat uitgebreider, beter en uiteindelijk goedkoper.
 
Fuck Ibiza?! Hahaha, voor dat geld zit ik toch liever een weekje gegarandeerd in de zon, met de vetste feestjes op Ibiza hoor ;)
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 maart 2016 om 19:46:
Hahaha, voor dat geld zit ik toch liever een weekje gegarandeerd in de zon, met de vetste feestjes op Ibiza hoor ;)


Wat betreft muziek zitten de Decibel-liefhebbers natuurlijk volledig kut op Ibiza ;)